Elektrisch rijden: een beter milieu begint bij jezelf

ABD Nissan verkoopt al vanaf 2011 actief elektrische auto’s en mag zich dan na 8 jaar ervaring ook gerust specialist noemen. Niet alleen als het gaat om kennis van de techniek, maar zeker ook om de kennis van de financiële kant kunnen onze adviseurs u alles vertellen. ABD maakt dus echt het onderscheid! U krijgt bij ABD niet alleen advies over de auto, maar zeker ook over de bijzondere financiële voordelen die elektrisch rijden biedt.  Ze vertellen u graag alles KIA, MIA en VAMIL en eventuele subsidies of laadpalen thuis én op het werk!

Kortom, ABD is de expert als het gaat om elektrisch rijden. De Friese Nissan dealer is niet agressief op zoek naar klanten voor elektrische auto’s, maar juist naar ambassadeurs voor een schoner milieu. De klant kiest dus bij ABD bewust voor een uitstootvrije auto en krijgt hier de beste dealer van Nederland bij cadeau! Wat wilt u nog meer? Tevens is ABD nauw betrokken bij evenementen zoals Fossielvrij Friesland, Reuzedei etc. om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu, want een beter milieu begint bij jezelf…

Actieradius en opladen

Met de ongekend krachtige nieuwe batterij, een veelzijdige selectie aan rij-instellingen om uw actieradius onder controle te houden en oplaadstations waar en wanneer u ze nodig hebt.

Ultiem rijplezier

De elektrische auto’s van Nissan zijn meer dan alleen emissievrij. Geniet van sterke en naadloze versnelling zonder schakelen en een buitengewoon gebrek aan trilling en lawaai.

Laadstations

Nissan heeft in heel Europa meer snelladers geplaatst dan alle andere fabrikanten bij elkaar, dus u hoeft nooit te twijfelen waar u uw volgende laadstation kunt vinden voor uw Nissan.

Energiebesparend

Uw Nissan wordt geleverd met verschillende rijmodi, opladen op afstand en de mogelijkheid om op afstand de airconditioning te bedienen, zodat u uw rijbereik kunt beheren en optimaliseren.

LEAF
SIMPLY AMAZING

VANAF
€ 37.290
Bereken uw prijs

E-NV200 EVALIA
DE 100% ELEKTRISCHE MPV

VANAF *
€ 44.689
*Aanbevolen catalogusprijs incl. BTW

E-NV200 VAN
100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN

VANAF *
€ 31.620
*Aanbevolen catalogusprijs excl. BTW

HULP NODIG?
Wij helpen u graag! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Via de Live Chat zijn wij elke dag (ook in het weekend) beschikbaar tot 00:00 uur!