Over ABD Nissan

Service bill
Wij garanderen de laagste kosten per kilometer
Wij repareren niets zonder uw toestemming
Gegarandeerd de beste service

Over ABD

ABD is dé Nissan dealer van Friesland. U kunt ons vinden in Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. Wij zijn maar liefst 6 keer uitgeroepen tot de beste Nissan dealer van Nederland. Het geheim? Dat delen we graag met u. Wij creëren op elke vestiging het dorpsgarage gevoel. Niet alleen voor u als klant, maar ook voor onze collega's.

Historie ABD Nissan

Sinds 1975

ABD is in 1975 gestart met Nissan activiteiten aan de Hemmen 1 te Drachten. Deze plaats is nog steeds in gebruik als autobedrijf, QARNET-JAMES is hier gevestigd wat ook onderdeel is van ABD. Een rijke historie die zich in 2000 uitbreide naar Heerenveen, waar ABD Nissan eerst aan de Chroomweg en later samen met Renault aan de Skrynmakker 26 heen verhuisde. In 2021 ging de Friese Nissan dealer “de grens over” en startte aan de Koperslager 1 in Stadskanaal.

ABD Nissan - De drie zekerheden

ABD belooft:

Vriendelijk, vakkundig en vertrouwd, dat was het credo, dat anno nu nog steeds als een paal boven water staat, maar dan nu voor ABD Nissan. Meedenken met de wensen van de klant, dat zit in het DNA van onze medewerkers. Uiteraard is het ook belangrijk de klant zekerheden te bieden zoals; prijsgarantie, de laagste kosten per kilometer en nooit iets repareren zonder overleg met de klant. De beroemde 3 zekerheden van ABD.

Noordelijke nuchterheid én Nissan Dealer of the Year

Wij als Noorderlingen staan bekend om onze nuchterheid, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Maar, elk jaar als we weer een prijs winnen voor beste dealer, geeft dit toch alle medewerkers weer een “kick”! Maar omdat wij nogal bescheiden zijn, roepen we ook dit niet luid van de toren. Iedereen doet erg zijn best dat de klant in een “warm bad” terecht komt. Momenteel beveelt 96% ons aan bij familie en vrienden, hiermee staan we voortdurend op de 1e plek als het om beste Renault dealers gaat. In 2021 zijn we voor de 6e keer in de prijzen gevallen, alweer beste Nissan dealer van Nederland, een prestatie die nog geen enkele Nissan dealer heeft behaald. Natuurlijk, gaat er ook bij ons ook wel eens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing, wat bijna altijd resulteert in een tevreden klant die terug blijft komen. Uiteraard dragen onze drie zekerheden hier erg in mee, want wij garanderen de laagste kosten per kilometer, wij repareren niets zonder uw toestemming en wij onderhouden uw Nissan op maat, dus passend bij uw wensen, budget èn rijgedrag. In een tijd waar klantenbinding bijna niet meer bestaat, laat ABD hiermee zien dat het nog steeds anders kan. Met het groeiende aantal “vaste” klanten varen we tegen de stroom in.

We blijven dan ook zeggen: “Welkom bij ABD”.

ABD thumbnail
Kwalitatief

Kwalitatief

Niet voor niks dat wij voor de vierde keer de beste dealer van Nederland zijn geworden.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Gastvrij is de basis van ons bedrijf, bij ons bent u van harte welkom.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Open, eerlijk en afspraak is afspraak, dat zullen we hoe dan ook nakomen.