Townstar

Nissan Townstar grey

De Nissan Townstar

de Townstar introduceert meer dan twintig technologieën die nieuw zijn in het segment van lichte bedrijfswagens. Daarmee is de Nissan Townstar, die leverbaar wordt in zowel bestel- als personenuitvoering, een uitstekende keus voor zowel zakelijk als particulier. De volledig elektrische Townstar is nog verder geoptimaliseerd voor de behoeften van zijn berijders. Met een verbeterde batterij van 44 kWh, geavanceerde technologie en lage gebruikskosten is deze elektrische Townstar zeer efficiënt en duurzaam.

Uitvoeringen

Bekijk de verschillende versies van de Nissan Townstar en ontdek de vele mogelijkheden. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek de vele ombouwmogelijkheden op maat. 

townstar intro

Townstar

De bedrijfswagen uitvoering wordt in twee types uitgebracht, in de 3,3 en 4,3 kuub uitvoering.

Townstar combi

Townstar Combi

De Nissan Townstar Combi biedt voor vijf personen een zitplaats en is daarnaast goed voor 775 liter bagageruimte.

ABD_Nissan_Accountmanagers

Uw contactpersoon

Onze accountmanagers staan klaar voor al uw vragen over leasen, financieren en ombouw mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Kenmerken

De Nissan Townstar is rijk aan innovaties en biedt u extra veel laadvermogen. Qua rijgedrag is de Townstar bovendien uiterst wendbaar en uitstekend als bedrijfswagen.

abd-nissan-townstar-USP11

Around View Monitor

Voor het eerst past Nissan de Around View Monitor (AVM) toe in het segment van lichte bedrijfswagens. Met behulp van diverse camera’s toont het systeem op de display een 360o-overzicht van het gebied rond de auto. Zo kan de bestuurder ook in de stad zorgeloos manoeuvreren.

abd-nissan-townstar-opladen

Betrouwbare en efficiënte aandrijflijn

De Townstar is voorzien van geavanceerde technologie en een batterij met een capaciteit van 44 kWh. Hij combineert intelligent energiemanagement met effectieve batterijkoeling in een geoptimaliseerd pakket. De Townstar heeft een actieradius tot 285 km (onder voorbehoud van homologatie). Hij beschikt over een vermogen van 90 kW (122 pk) en het koppel bedraagt 245 Nm.

 

 

abd-nissan-townstar-dashboard.jpg

Nieuwste veiligheids- en infotainmenttechnologieën

Gemakkelijke connectiviteitsfuncties, zoals E-Call, Apple CarPlay/Android Auto en het draadloos opladen van smartphones, zijn direct vanaf de introductie leverbaar. Daarnaast zijn ook verder verbeterde Connected Services beschikbaar. Deze diensten zijn te gebruiken via de 8-inch touchscreen die in de volledig elektrische Townstar naast het 10-inch instrumentarium van de bestuurder bevindt.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende proefrit of een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt nu ook een bezoek op locatie online inplannen of kiezen voor beeldbellen.

Townstar