Airconditioning

Geniet van een frisse en schone lucht in uw Nissan. Kom nu langs voor de airco reinigingsactie. Tijdens de actieperiode slechts € 39.

Meer informatie

airco

Aircocheck

Een goedwerkende airco zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verhoogt ook uw veiligheid. Het snel ontwasemen van de voorruit en het fris houden van de bestuurder komt de veiligheid van u, uw passagiers en uw medeweggebruikers ten goede.

Tijdens de Airco Check controleert uw Nissan-dealer de staat en de werking van het systeem en volgende zaken worden gecontroleerd:

  • Visuele controle van het systeem inclusief condensor
  • Controle van de uitstroomtemperatuur
  • Controle op geurtjes (algen)
airco

Airco onderhoud

Het koelmiddel in uw aircosysteem zorgt voor de koelende werking in het interieur van uw wagen. Na verloop van tijd verliest een aircosysteem steeds wat van dit koelmiddel. Hierdoor neemt de werking van de airco geleidelijk af en dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg.

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak veel hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

Juist onderhoud zorgt voor meer en beter rijcomfort, een optimale luchtkwaliteit in uw voertuig en een aangename temperatuur in elk seizoen.

ABD Nissan - pollenfilter

PREMIUM POLLENFILTERS

In onze moderne samenleving zijn allergieën helaas sterk in de opmars. Volgens de medische wereld heeft minimaal 1 op 4 (25%) van de bevolking last van één of meerdere allergieën. Hooikoorts is daarbij de meest voorkomende vorm.

Het effect van hooikoorts tijdens het rijden wordt sterk onderschat. De symptomen zoals overvloedig niezen, een lopende neus en tranende ogen zijn niet alleen vervelend, maar recente studies tonen ook aan dat de rijvaardigheid en dus ook de veiligheid hierdoor sterk in het gedrang komen.

Het nieuwe Premium pollenfilter is voor de meeste mensen dan ook de perfecte oplossing. Minimaal 96% van alle allergenen wordt door het Premium pollenfilter uit de auto gefilterd. 

Neem hier contact met ons op

Airconditioning