ABD Nieuws

Image
Nieuwe Nissan bedrijfswagens

Vernieuwde aanbod Nissan-bedrijfswagens

Nissan zet een nieuwe stap en onthult een vernieuwd en hernoemd aanbod bedrijfswagens dat bestaat uit de Interstar, de Primastar en de nieuwe Townstar. Met deze drie modellen brengt Nissan eenheid in zijn aanbod van lichte bedrijfswagens voor Europa.
Image
ABD Nissan experience center

Goed nieuws: ABD is de beste Nissan dealer van Nederland!

ABD Nissan heeft de prestigieuze Nissan Dealer Award 2021 in ontvangst genomen. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door Nissan Nederland uitgereikt aan de beste Nissan-dealer van Nederland, die daarmee extra aandacht en erkenning krijgt voor de geleverde topprestatie.
Image
ABD Nissan - nieuwe Nissan X-trail

Nieuwe Nissan X-TRAIL komt in de zomer van 2022 naar Europa

Aanvullend op het huidige aanbod opvallende crossovers introduceert Nissan in de zomer van 2022 de gloednieuwe X-TRAIL in Europa.
Image
ABD Nissan - E-NV200 - Header

Start van subsidieregeling elektrische bedrijfswagens

Image
Nissan stadskanaal

ABD neemt Nissan-dealerschap ACSL-Van Staalduinen over

ABD is uw nieuwe Nissan Dealer voor Drenthe en Zuid-Oost Groningen. Vanuit Stadskanaal gaat ABD Nissan voeren in deze regio's!
Image
ABD Nissan experience center

Voor de vijfde maal een podiumplaats

ABD NISSAN heeft dit jaar de tweede prijs behaald in de jaarlijkse ‘Nissan dealer of the Year’-verkiezing. ABD Nissan is met deze tweede plaats voor de vijfde keer in de prijzen gevallen, een prestatie om trots op te zijn.
Image
ABD Nissan-Ariya-header

De Nissan Ariya

De nieuwe Nissan ARIYA is onthuld. Deze volledig nieuwe Nissan is eind 2021 verkrijgbaar, maar nu al onthuld. Ontdek nu bij ABD Nissan de sensatie van een nieuwe manier van autorijden.