ABD Nieuws

Image
Green NCAP Ariya

Sterrenregen voor Nissan ARIYA in Green NCAP-testprogramma

 

Image
Nissan X-Trail elektrisch

De nieuwe X-Trail staat bij ons in de showrooms

De gloednieuwe Nissan X-Trail staat in onze showrooms. Deze nieuwe familie-SUV combineert een robuust en modern design met comfort en flexibiliteit en is per direct te bestellen vanaf € 48.390,-.
Image
Nissan Qashqai 2023 epower

QASHQAI e-POWER: nieuwe Crossover met unieke elektrische aandrijflijn

Volledig elektrisch rijden zónder de noodzaak om op te laden: Met de unieke e-POWER-aandrijflijn zorgt Nissan opnieuw voor een gedurfde innovatie in het Crossover-segment.
Image
Nieuwe Nissan Airya revolutie

Nieuwe Nissan Ariya geeft nieuwe invulling aan elektrisch rijden

De nieuwe Nissan Ariya opent een nieuw potentieel voor elektrisch rijden en maakt het dagelijks gebruik van een elektrische auto nog aantrekkelijker.
Image
ABD Nissan - contact - vestigingen

Overname ABD Holding B.V.

Emil Frey Nederland dochter Terwolde Holding BV, is voornemens ABD Holding B.V. over te nemen. Hiertoe hebben partijen vandaag een akkoord bereikt.
Image
ABD NIssan Juke nieuwe aandrijflijn

Nieuwe Nissan Juke Hybride komt eraan

Het motorenaanbod voor de iconische compacte crossover Nissan Juke wordt binnenkort versterkt met een hybride-aandrijflijn. De Juke Hybrid levert responsieve prestaties en reduceert het verbruik.
Image
Nissan modellen

Meer elektrificatie bij Nissan in de toekomst

Nissan werkt hard aan een duurzame toekomst. Het aanbod geëlektrificeerde modellen groeit deze zomer in Europa tot maar liefst zes. Verder is besloten om niet meer te investeren in brandstofmotoren voor de Euro 7-norm. Ook worden vanaf 2023 geen nieuwe personenauto’s geïntroduceerd met alleen een verbrandingsmotor.
Image
Nissan-QASHQAI-in-Euro-NCAP-veiligheidstest

Sterrenregen voor nieuwe Nissan QASHQAI in Euro NCAP veiligheidstest

De onafhankelijke organisatie Euro NCAP heeft de geheel nieuwe Nissan Qashqai bekroond met de maximum haalbare score van vijf sterren. Een prestatie die des te opmerkelijker is, doordat de auto werd getest volgens het nieuwe, nog strengere 2020-2022 protocol. 

Image
Nieuwe Nissan bedrijfswagens

Vernieuwde aanbod Nissan-bedrijfswagens

Nissan zet een nieuwe stap en onthult een vernieuwd en hernoemd aanbod bedrijfswagens dat bestaat uit de Interstar, de Primastar en de nieuwe Townstar. Met deze drie modellen brengt Nissan eenheid in zijn aanbod van lichte bedrijfswagens voor Europa.
Image
ABD Nissan experience center

Goed nieuws: ABD is de beste Nissan dealer van Nederland!

ABD Nissan heeft de prestigieuze Nissan Dealer Award 2021 in ontvangst genomen. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door Nissan Nederland uitgereikt aan de beste Nissan-dealer van Nederland, die daarmee extra aandacht en erkenning krijgt voor de geleverde topprestatie.
Image
ABD Nissan - nieuwe Nissan X-trail

Nieuwe Nissan X-TRAIL komt in de zomer van 2022 naar Europa

Aanvullend op het huidige aanbod opvallende crossovers introduceert Nissan in de zomer van 2022 de gloednieuwe X-TRAIL in Europa.

Start van subsidieregeling elektrische bedrijfswagens