Acties

Bij ABD Nissan hebben wij altijd de juiste voordelen voor u! Zo bent u verzekerd van de beste prijs én de beste services. Ontdek alle acties.

Image
homebanner Nissan eindejaarsactie

ABD NISSAN EINDEJAARSACTIE

Het einde van het jaar is de tijd van cadeaus. Wij hebben alle voordelen voor u ingepakt in één box: de ABD eindejaarsbox.
Image
Nissan keuze actie - nissan qashqai

Extra inruilwaarde bovenop de ANWB koerslijst

Ruilt u nu uw huidige auto in voor de nieuwe Nissan Qashqai? Dan is uw auto nu nog meer waard. Wij bieden u extra geld bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto gebaseerd op de ANWB koerslijst.
Image
ABD Nissan - LEAF actie

Nissan LEAF: € 7.800 korting + € 3.350 subsidie

Op zoek naar een nieuwe Nissan LEAF met veel voordeel? Dan hebben we goed nieuws. U profiteert nu van € 7.800 korting! Bovendien bieden wij een unieke kans om als eerste te profiteren van de subsidie in 2022.
Image
Nieuwe Juke

Juke Acenta actie

Nu tijdelijk extra voordelig in aanschaf én standaard extra rijk uitgerust: De Nissan Juke Acenta uitvoering. Profiteer van € 3.500 korting of € 1.000 korting inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar onderhoud.

KORTING PER MODEL

Profiteer nu van extra hoge kortingen én een extra hoge inruilwaarde op één van de onderstaande modellen. Wees er snel bij!

Nissan Micra 2021

Nissan Micra

Uw voordeel: € 3.500

Nu vanaf:   € 16.240

Bekijk voorraad

Bereken inruilwaarde

Nissan Juke 2021

Nissan Juke

Uw voordeel: € 3.500

Nu vanaf:   € 22.490

Bekijk voorraad

Bereken inruilwaarde

Nissan Qashqai 2021

NIEUWE NISSAN QASHQAI

Uw voordeel: € 3.500,-

Nu vanaf:   € 30.390,-

Bekijk model

Bereken inruilwaarde

Nissan LEAF 2021

Nissan LEAF

Uw voordeel: € 6.000,-

Nu vanaf:  € 27.290,-incl. BTW

Bekijk voorraad

Bereken inruilwaarde

ONDERHOUD & SERVICE ACTIES

Bij ABD Nissan doen we er alles aan om uw Nissan zo goed mogelijk te onderhouden, zodat u onbezorgd op weg kunt. Bekijk nu de laatste onderhoud en services acties en profiteer van extra voordelen. 

Image
placeholder image (NIET VERWIJDEREN)

Wintercheck

Wat brengt de Winter dit jaar? In ons land weet je het nooit.

Bedrijfswagens

Image
ABD Nissan - bedrijfswagenactie - header m

Scherpste deal op een Nissan bedrijfswagen

Lange levertijden? Niet bij ABD. Nu heel veel voorraad en heel veel voordeel. Zo profiteert u op de geselecteerde voorraadmodellen van 5 jaar garantie en 6 jaar onderhoud én rijdt u bovendien direct weg.

Waarom ABD Nissan?

Wat mag u verwachten bij aanschaf van een nieuwe auto of onderhoud aan uw huidige auto bij ABD Nissan? Of u nu bij onze vestiging in Drachten, Heerenveen of Stadskanaal een Nissan koopt, het is goed om te weten wat onze norm is. Wij zijn niet voor niets 4x uitgeroepen tot de beste Nissan dealer van Nederland.

ABD Nissan - beste - service

4x de beste dealer

ABD Nissan staat voor kwaliteit. Niet voor niets zijn wij vier keer uitgeroepen tot de beste Nissan dealer van Nederland.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Open, eerlijk en afspraak is afspraak, dat zullen we hoe dan ook nakomen.

ABD Nissan - laagste-kosten

De beste deal

De scherpste prijs én de beste services. Al onze prijzen transparant . Van de aankooprijs tot de prijs bij onderhoud en/of reparatie.