Onderhoud

Voor onderhoud van uw Nissan bent u bij ABD in goede handen. Of het nu gaat om een grote beurt, een bandenwissel of een airco-check: Welkom bij ABD!

Werkplaatsafspraak Bereken onderhoudsprijs

NISSAN TOTAAL ONDERHOUD

ABD Nissan werkt niet alleen met heldere facturen, maar ook met transparante en scherpe prijzen voor onderhoud. Zo weet u altijd precies wat het onderhoud aan uw Nissan u gaat kosten. Bovendien werkt ABD Nissan uitsluitend met originele Nissan onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. En dankzij de drie zekerheden van onderhoud door ABD weet u precies waar u aan toe bent. Bij de beste Nissan dealer van Nederland kunt u er zeker van zijn dat uw Nissan in goede handen is. Een geruststellende gedachte. 

Onderhoudsbeurt ABD Nissan
ABD Nissan - servicepakketprijzen

En mochten er onvoorziene extra werkzaamheden voortkomen uit een kleine of grote onderhoudsbeurt, dan wordt dit vooraf met u overlegd. Hiervoor zijn speciaal Nissan Budget Service Pakketprijzen ontwikkeld. Hiermee bent u verzekerd van scherpe all-in adviesprijzen. Vanzelfsprekend krijgt u vooraf een prijsopgave. Hiermee kunt u zelf beslissen wat wij voor u kunnen betekenen. Met Nissan Budget Service Pakketprijzen bent u zeer voordelig uit, weet u precies waar u aan toe bent en bovendien weer snel en veilig op weg.

ABD Nissan - Onderhoud en Service

Onderhoudscontract

Met het Nissan Services Plan kiest u voor gemak. Met een Nissan Onderhoudscontract weet u gedurende de contractperiode precies waar u aantoe bent met betrekking tot de kosten van het reguliere onderhoud van uw Nissan.

Verlengde garantie

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

ABD Nissan - laagste-kosten

WIJ GARANDEREN DE LAAGSTE KOSTEN PER KILOMETER

Door de kennis van ons personeel kan de oorzaak van een probleem aan uw auto snel worden achterhaald. Daarnaast zorgen onze scherpe all-in tarieven gecombineerd met coulance regelingen, specifieke gereedschappen en kennis van zaken dat het probleem aan uw auto niet alleen snel is gevonden, maar ook snel tegen een scherpe prijs is opgelost. 

WIJ REPAREREN NIETS ZONDER UW TOESTEMMING

Voor elke reparatie ontvangt u van onze serviceadviseur een prijsopgave. De serviceadviseur houdt hierbij rekening met onze scherpe all-in tarieven, uw wensen en rijgedrag. Pas nadat u akkoord geeft voor de reparatie en prijsopgaven gaan wij over tot reparatie. Bij ons wordt dus niets vervangen zonder uw toestemming.

ABD Nissan - beste - service

GEGARANDEERD DE BESTE SERVICE

Momenteel beveelt 96% ons aan bij familie en vrienden, hiermee staan we op de 1e plek als het om beste Nissan dealers gaat. Natuurlijk, gaat er ook bij ons ook wel eens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing, wat bijna altijd resulteert in een tevreden klant die terug blijft komen.

Contact opnemen

Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. 

Onderhoud