Verlengde garantie en onderhoudscontracten

Verlengde garantie

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

Contact ABD Nissan

De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten. 

De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig.

De uitgebreide voertuiggarantie wordt geleverd in een groot aantal combinaties van tijd en kilometerstanden. U kunt het contract voor de Nissan verlengde garantie afsluiten op elk gewenst moment vóór het einde van de standaard fabrieksgarantie.
Bovendien kunt u desgewenst ook aan een bestaande verlengde garantie nog tijd/kilometers toevoegen. Vraag uw Nissan-dealer om meer informatie.

Als u de verlengde garantie van Nissan kiest, bent u ervan verzekerd dat in geval van reparatie alleen echte onderdelen van Nissan gebruikt zullen worden, en dat speciaal door Nissan opgeleide technici uw auto de zorg zullen geven die hij verdient.

Het Nissan contract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde gemoedsrust kunnen profiteren.

Bij pech of ongeval profiteert u van 24/7 Nissan Assistance, die beschikbaar is in 40 Europese landen.

Onderhoudscontract

Met het Nissan Services Plan kiest u voor gemak. Met een Nissan Onderhoudscontract weet u gedurende de contractperiode precies waar u aantoe bent met betrekking tot de kosten van het reguliere onderhoud van uw Nissan. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor een periode van 3, 4 of 5 jaar. Een Nissan Onderhoudscontract is altijd voordeliger dan de kosten van alle losse beurten bij elkaar opgeteld. Ook voor gebruikte Nissan's zijn er diverse contracten beschikbaar. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de mogelijkheden voor uw auto!

Bij Nissan heeft u ook de mogelijkheid om, na het verstrijken van de 3 jaar fabrieksgarantie, een Verlengde garantieverzekering af te sluiten. Deze biedt u, afhankelijk van het model, maximale zekerheid gedurende 1, 2, 3 of 4 jaar extra. Dit betekent dat uw auto tot maximaal 7 jaar/200.000km garantiedragend kan zijn! De Verlengde Garantieverzekering biedt dekking voor reparatie of vervanging bij onvoorziene mechanische en elektrische defecten.

Het Nissan Onderhoudscontract en de Verlengde Garantieverzekering zijn gekoppeld aan het voertuig, dus zijn beiden overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan binnen de contracttermijn te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde zekerheden kunnen profiteren. Een Nissan Services Plan contract heeft daarom bij de verkoop van uw Nissan nog steeds een meerwaarde!
 

Daarnaast dekt het Nissan Services Plan uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa met Nissan Assistance.

Voordelen van het Nissan Services Plan:

  • U weet precies waar u aan toe bent met de kosten van het voorgeschreven onderhoud
  • Alle werkzaamheden worden gedaan door Nissan gecertificeerde technici
  • Nissan Assistance door heel Europa 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Nissan Services contracten zijn overdraagbaar bij de verkoop van uw auto
  • De Nissan Verlengde Garantie verzekering kent geen eigen risico

Voor nog meer gemak bieden wij ook de Nissan+ Card. Hiermee maakt een heel jaar aanspraak diverse gratis services zoals bijvoorbeeld vloeistoffen bijvullen, lampjes vervangen en bandreparatie.

 

Neem vrijblijvende contact op met ons, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.