0%
Financial Lease

Tijdelijke actie
Nu 0% Financial Lease

Kies voor Financial Lease en profiteer van 0% rente. De actie is geldig indien u kiest voor een looptijd van 12 of 24 maanden. Kom langs bij een van onze showrooms of neem contact met ons op om de actie te bespreken. Indien u een langere looptijd wilt, is tevens makkelijk te regelen bij ABD.

WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

Uiteraard kunt u bij ABD Nissan ook terecht voor zakelijk rijden. U als leaserijder profiteert bij ons van veel voordeel, goede service en uitstekende voorwaarden. Dankzij gunstige catalogusprijzen betaalt u altijd weinig bijtelling. Hieronder vindt u de verschillende leasevormen.

FINANCIAL LEASE

Als u financiert met Financial Lease, komt de auto op uw balans te staan. U bent namelijk economisch eigenaar van de auto. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing, waarbij de auto dient als onderpand.

Meer informatie

FULL OPERATIONAL LEASE

Met Full Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen voor uw bedrijfsvoertuig uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten voor uw auto meegenomen.

Meer informatie

NETTO OPERATIONAL LEASE

Wilt u alleen de auto leasen en de rest zelf regelen, dan kiest u voor Netto Operational Lease. De verzekeringen, onderhoud en reparaties regelt u dan zelf. U beheert daardoor zelf alle praktische zaken, terwijl Nissan Business Finance voor u een financiering op maat verzorgt.

Meer informatie

Financial Lease

De auto op uw balans

Bij deze on-balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan. U bent dan economisch eigenaar van de auto. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Nissan Business Finance financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. Ook bij deze leasevorm geniet u van de 24-uurs hulpdienst en aantrekkelijke huurtarieven. Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft, ABD en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

U kunt altijd een aanbetaling doen om de maandtermijn te verlagen.

De voordelen

Volledig eigenaar aan het einde van de looptijd

Fiscaal gezien afschrijvingskosten kunnen aftrekken

Uw auto wel op de balans, maar niet zelf financieren

 Uw financiële middelen blijven beschikbaar

BTW terugvorderen 

Aanspraak maken op investeringsaftrek en subsidiemogelijkeheden

Kosten van onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting voor uw bedrijf

Vaste maandlasten gedurende de contractperiode

Op elk moment mogelijk om de financiering volledig af te lossen

Full Operational Lease

COMPLEET ZONDER ZORGEN

Met Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen.

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij ABD. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

OFF-BALANCE FINANCIERING

Full Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast. Bij Nissan Business Finance zijn de volgende componenten in uw leasetermijn opgenomen:

Standaard:

✔ Afschrijving
✔ Reparatie, onderhoud en vervanging banden
✔ Schadeherstel en glasreparatie
✔ Rentekosten
✔ Houderschapsbelasting                

Optioneel:

✔ WA-Casco verzekering, standaard een laag eigen risico
✔ Ongevallen inzittendenverzekering, dekking naar wens aan te passen
✔ Schade inzittendenverzekering
✔ Rechtsbijstandverzekering
✔ Vervangend vervoer bij reparaties en/of onderhoud, naar wens af te stemmen
✔ Winterbanden
✔ Brandstofpas

 

Netto Operational Lease

ALLEEN DE AUTO LEASEN & OVERIGE ZAKEN ZELF REGELEN

Wilt u alleen de auto leasen en de overige zaken zelf regelen, dan kiest u voor Netto Operational Lease. De verzekeringen, het onderhoud en reparaties regelt u dan zelf. U beheert en controleert daardoor zelf alle praktische zaken, terwijl Nissan Business Finance voor u een financiering op maat verzorgt. U geniet dan wel van de 24-uurs hulpdienst en van aantrekkelijke huurtarieven. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde componenten wel toe te voegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer.

OFF-BALANCE FINANCIERING

Netto Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast.

De voordelen

 U bepaalt zelf waar u verantwoordelijk voor blijft en waarvoor Nissan Business Finance zorgt

 De leaseauto komt niet op uw balans

 Na het einde van de looptijd de optie om de leaseauto over te kopen

 Geen risico op de restwaarde

 Maandelijks een factuur met een vast bedrag en zonder verrassingen

 Leasetermijnen staan als kosten in de winst- en verliesrekening

 Uw financiële middelen blijven beschikbaar

 U hoeft de BTW niet voor te financieren

Starters

UNIEKE VOORWAARDEN VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Wilt u een Financial lease voor uw nieuwe Nissan en bent u net uw onderneming gestart? U kunt geen jaarcijfers verschaffen omdat uw bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er is ook geen borgstelling mogelijk? Dan heeft u nóg een goede reden om voor Nissan te kiezen. Al onze Financial Lease producten zijn namelijk ook beschikbaar voor u. 

Met Financial Lease geniet u van meerdere fiscale voordelen. Vraag aan uw accountant tot welk bedrag het fiscale voordeel kan oplopen voor u.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
  • Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. BTW)
  • Maximaal te financieren totaalbedrag per bedrijf is € 45.000,-
  • Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel (daarna wordt een bedrijf geacht jaarcijfers te kunnen overleggen)
  • Heeft u een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap? Dan geldt dat u geen achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel mag hebben.

Uw contactpersonen

Erwin Middelbos 

06 54 65 36 90 Mailen

Sietse Bosgraaf  

06 10 00 85 18 Mailen