SCHADEHERSTEL BIJ ABD VOOR ALLE MERKEN

Autoschadeherstel voor alle merken met het hoogste kwaliteitsniveau tegen gunstige tarieven, dat wil zowel de klant als de verzekeringsmaatschappij. Bij ABD werken we dan ook nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen en garanderen u dan ook altijd het laagste eigen-risico. Zo werken we onder andere met Aegon erg nauw samen. Voor Univé mogen we ons zelf 5-sterren reparateur noemen. Dit is een groot compliment en vertaalt zich in voordeel voor de klant! Ook krijgen we de hoogste ranking in Drachten e.o. van Schadegarant. Ook voor schade aan uw camper of caravan bent u bij ABD Autoschade aan het juiste adres.

ABD Autoschade
Wij nemen uw schade graag uit handen

Als uw voertuig niet dezelfde dag kan worden gerepareerd, zal onze pechhulp ofwel een vervangende auto verstrekken zodat u uw reis kunt voortzetten, of zal maximaal 3 dagen ​accommodatie voor u regelen als u liever blijft wachten tot de reparatie is voltooid.

Haal- en brengservice

Om het verzorgingsgebied uit te breiden naar heel Friesland is er een speciale haal- en brengservice in het leven geroepen, afstand is dus geen enkel bezwaar. Heeft u een leenauto nodig wanneer uw auto wordt hersteld? Geen probleem. Vaak wordt er zelfs kosteloos een representatieve leenauto ter beschikking gesteld.

Al 15 jaar ervaring

ABD autoschade in Drachten heeft al vanaf de oprichting een erg goede naam in Drachten en wijde omgeving. ABD Autoschade, onderdeel van ABD, weet hoge ogen te gooien bij Focwa, Schade Garant, Aegon en Univé als het om kwaliteit en prijs gaat. Voor de merken Renault, Dacia en Nissan is dit schadebedrijf zelfs fabriekshersteller.

Mobiele schadeservice

ABD heeft ook een mobiele schadeservice. Deze schadeherstellers repareren ter plekke kleine beschadigingen aan uw auto. Tevens zijn ze gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en herstellen. Ook bij beschadigingen aan kunststof. Denk hierbij aan bumpers, spiegelkappen maar ook een dashboard.