Nissan garantie

Nissan garantie

Uw nieuwe Nissan. U bent er waarschijnlijk dol op en u wilt uw investering goed verzorgen. Om u te ondersteunen, biedt Nissan voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (indien dit eerder is)*. Onze Nissan garantie en verlengde gearantie geven u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren zonder kopzorgen.

ABD Nissan - service - garantie

NISSAN GARANTIE

Om u te ondersteunen, biedt Nissan voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (indien dit eerder is)*.

Wij beschermen uw voertuig verder met 3 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie – beide voor een onbeperkt aantal kilometers.

Daarnaast hebben alle originele onderdelen en accessoires 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om uw Nissan zo goed als nieuw te houden.

Lees meer

ABD Nissan - verlengde garantie

Verlengde garantie

De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten.

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig**.

Lees meer

*De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig. De Verzekering Verlengde Garantie wordt geboden door Nissan International Insurance Ltd, een vennootschap naar het recht van Malta met ondernemingsnummer C44660 en maatschappelijke zetel te Aragon House Business Centre, Dragonara Road, St Julian’s, Malta. De vennootschap staat onder toezicht van de Malta Financial Services Authority in het kader van de Insurance Business Act 1998 en is gemachtigd om verzekerings- en herverzekeringsactiviteiten uit te voeren in Nederland krachtens de bepalingen inzake Vrijheid van Dienstverrichting van de EU.

Contact opnemen

Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. 

Nissan garantie