Distributieriem

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN EN KOSTEN BESPAREN​

Een distributieriem is de aandrijfriem van de nokkenas die de kleppen beweegt. Als deze distributieriem knapt of slipt, heeft dit vaak tot gevolg dat de motor total loss is. Het is dus noodzakelijk deze riem, samen met de bijbehorende span- en looprollen op het voorgeschreven tijdstip te gaan vervangen.

Incl. spanrol(len)
Incl. looprol(len)
Incl. bout van de krukaspoelie

De distributieriem slijt niet alleen door het aantal kilometers. Maar ook door ouderdom. In de meeste gevallen is het aan te raden om de distributieriem eens per 150.000 km of iedere vijf jaar te vervangen. Benieuwd hoe dat bij uw auto zit? ABD heeft de vaardigheden en expertise om u te adviseren en de distributieriem juist te monteren. Maak gebruik van onze expertise tegen de laagste prijs en 5 jaar garantie! Niet alle auto’s hebben een distributieriem, er zijn er ook die een distributieketting hebben. De ketting wordt nooit vervangen.

Een distributieriem laat eigenlijk de hele motor draaien. Dat komt omdat hij vastzit aan de krukas en de nokkenas. Hierdoor gaan bijvoorbeeld weer de cilinders op en neer. Uiteindelijk ‘loopt’ de motor en ga je (in de juiste versnelling) vooruit. ABD weet exact wanneer een distributieriem vervangen moet worden. Volg dus altijd het advies op. Zo voorkomt u schade en bijbehorende hoge kosten.

Breekt de distributieriem? Dan is ernstige motorschade vaak het gevolg.

Voorkom dit en laat de distributieriem preventief vervangen. Dit is een nauwkeurige klus, waar je een specialist voor nodig hebt.

Onze monteurs gebruiken hiervoor speciaal gereedschap om de distributieriem volgens fabrieksvoorschriften perfect af te stellen. ABD heeft hiervoor een All-in prijs.

Afhankelijk van uw model auto:

✓ Incl. distributieriem
✓ Incl. spanrol(len)
✓ Incl. looprol(len)
✓ Incl. bout van de krukaspoelie
✓ Incl. multiriem

Vrijblijvende offerte aanvraag distributieriem

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw distributieriem

Distributieriem
ABD Nissan - laagste-kosten

WIJ GARANDEREN DE LAAGSTE KOSTEN PER KILOMETER

Door de kennis van ons personeel kan de oorzaak van een probleem aan uw auto snel worden achterhaald. Daarnaast zorgen onze scherpe all-in tarieven gecombineerd met coulance regelingen, specifieke gereedschappen en kennis van zaken dat het probleem aan uw auto niet alleen snel is gevonden, maar ook snel tegen een scherpe prijs is opgelost. 

WIJ REPAREREN NIETS ZONDER UW TOESTEMMING

Voor elke reparatie ontvangt u van onze serviceadviseur een prijsopgave. De serviceadviseur houdt hierbij rekening met onze scherpe all-in tarieven, uw wensen en rijgedrag. Pas nadat u akkoord geeft voor de reparatie en prijsopgaven gaan wij over tot reparatie. Bij ons wordt dus niets vervangen zonder uw toestemming.

ABD Nissan - beste - service

GEGARANDEERD DE BESTE SERVICE

Momenteel beveelt 96% ons aan bij familie en vrienden, hiermee staan we op de 1e plek als het om beste Nissan dealers gaat. Natuurlijk, gaat er ook bij ons ook wel eens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing, wat bijna altijd resulteert in een tevreden klant die terug blijft komen.