Banden

Nieuwe banden voor uw Nissan personenauto of bedrijfsauto kunt u gemakkelijk bij ABD Nissan bestellen.  Wij bieden een groot assortiment banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Op voorraad. Dus direct leverbaar. Met een uitgebreid pakket aan servicemogelijkheden zoals: bandenwissel, wielenwissel en opslag. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar. 

ABD checkmark
Altijd de scherpste prijs
ABD checkmark
Banden voor alle Nissan modellen direct leverbaar
ABD checkmark
Vooraf een prijsopgave, dus geen verrassingen achteraf

 

Direct een offerte aanvragen

Banden
ABD Nissan banden actie

25% korting op Bridgestone banden

Het merk Bridgestone staat sinds jaar en dag bekend als kwaliteitsmerk dat uiterst veilige banden levert. En deze kwaliteitsbanden zijn nu bij ABD Nissan wel heel voordelig! Een ander groot pluspunt van Bridgestone is dat de bandenslijtage altijd op een zeer laag niveau ligt.

Afspraak maken Vrijblijvende offerte

Banden

Voorkom slijtage en wissel tijdig uw banden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare kwaliteitsbanden voor alle modellen. 

ABD Nissan - Service en Onderhoud - Banden - Winterbanden

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Je herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestemd zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. De beste Nissan zomerbandenacties vindt u bij ABD Nissan. 

ABD Nissan banden

Ervaar én profiteer van onze expertise

Uw nieuwe Nissan banden koopt u bij ABD Nissan. Wij bieden een groot assortiment Nisasn banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij ABD Nissan past. De juiste band zorgt namelijk voor een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en een langere levensduur. 

Wielen wissel zonder opslag

Wisselen van 4 band-velg combinaties. Al vanaf € 49,- per wissel. 

Losse banden wissel zonder opslag

Wij wisselen uw vier losse banden op de velgen en balanceren alle vier de banden. Al vanaf € 98,-

Wielenwissel & opslag per half jaar

Zes maanden opslag, inclusief wissel van de complete set: 4 band en velg combinaties. € 75,- per half jaar. 

Losse banden wissel & opslag per half jaar

Zes maanden opslag, één keer wisselen van vier banden op de velgen en balanceren van 4 banden.