Airco check

Airconditioning

Altijd zuivere lucht in de auto

airco

Airco check

Een goedwerkende airco zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verhoogt ook uw veiligheid. Het snel ontwasemen van de voorruit en het fris houden van u als bestuurder komt de veiligheid van u, uw passagiers en uw medeweggebruikers ten goede.

Tijdens de Airco Check controleren wij de staat en de werking van het systeem en de volgende zaken worden gecontroleerd:

  • Visuele controle van het systeem inclusief condensor
  • Controle van de uitstroomtemperatuur
  • Controle op geurtjes (algen)
airco

Airco onderhoud

Het koelmiddel in uw aircosysteem zorgt voor de koelende werking in het interieur van uw wagen. Na verloop van tijd verliest een aircosysteem steeds wat van dit koelmiddel. Hierdoor neemt de werking van de airco geleidelijk af en dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg.

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak veel hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

Juist onderhoud zorgt voor meer en beter rijcomfort, een optimale luchtkwaliteit in uw voertuig en een aangename temperatuur in elk seizoen.

pollen

Premium pollenfilters

In onze moderne samenleving zijn allergieën helaas sterk in de opmars. Volgens de medische wereld heeft minimaal 1 op 4  (25%) personen last van één of meerdere allergieën. Hooikoorts is daarbij de meest voorkomende vorm.

Het effect van hooikoorts tijdens het rijden wordt sterk onderschat. De symptomen zoals veel niezen, een lopende neus en tranende ogen zijn niet alleen vervelend, maar recente studies tonen ook aan dat de rijvaardigheid en dus ook de veiligheid hierdoor sterk in het gedrang komen.

Het nieuwe Premium pollenfilter is voor de meeste mensen dan ook de perfecte oplossing. Minimaal 96% van alle allergenen wordt door het Premium pollenfilter uit de auto gefilterd. 

ABD Nissan airco service

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Nissan, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht in de auto. Het is daarom belangrijk om de airco goed te onderhouden met een servicebeurt op zijn tijd.

Vier redenen om een servicebeurt van ABD Nissan aan te raden:

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook irritaties aan luchtwegen en ogen. De Nissan Airco Service reinigt het systeem grondig om deze klachten te voorkomen.

Een goed werkende airco voorkomt dat de ramen beslaan en houdt de bestuurder scherp en fris. Tijdens de Airco Service controleert ABD de volledige werking en voert eventuele reparaties uit tegen scherpe tarieven.

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in goede staat verkeert. Het systeem houdt uw Nissan heerlijk fris in de zomer, maar zorgt er ook voor dat u in andere seizoenen van een comfortabele temperatuur geniet.

Nissan heeft verschillende Airco Service-pakketten ontwikkeld met All-in prijzen. Afhankelijk van het type Nissan dat u rijdt is er altijd wel passend pakket voor uw auto én airco.​​

AIRCO CHECK

✓ Werking en temperatuur controleren

 


 

AIRCO REINIGINGSERVICE

✓ Werking en temperatuur controleren
✓ Visueel controleren van conditie leidingen
✓ Reinigen (desinfecteren)
✓ Optioneel: vervangen van pollenfilter

AIRCO SERVICEBEURT

✓ Vervangen koudemiddel
✓ Bijvullen compressorolie
✓ Lektest uitvoeren met contrastvloeistof
✓ Optioneel: vervangen van pollenfilter

 

Contact opnemen

Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. 

Airco check