Aircoservice

ABD Nissan airco service

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Nissan, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht in de auto. Het is daarom belangrijk om de airco goed te onderhouden met een servicebeurt op zijn tijd.

Vier redenen om een servicebeurt van ABD Nissan aan te raden:

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook irritaties aan luchtwegen en ogen. De Nissan Airco Service reinigt het systeem grondig om deze klachten te voorkomen.

Een goed werkende airco voorkomt dat de ramen beslaan en houdt de bestuurder scherp en fris. Tijdens de Airco Service controleert ABD de volledige werking en voert eventuele reparaties uit tegen scherpe tarieven.

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in goede staat verkeert. Het systeem houdt uw Nissan heerlijk fris in de zomer, maar zorgt er ook voor dat u in andere seizoenen van een comfortabele temperatuur geniet.

Nissan heeft verschillende Airco Service-pakketten ontwikkeld met All-in prijzen. Afhankelijk van het type Nissan dat u rijdt is er altijd wel passend pakket voor uw auto én airco.​​

AIRCO CHECK

✓ Werking en temperatuur controleren

AIRCO REINIGINGSERVICE

✓ Werking en temperatuur controleren
✓ Visueel controleren van conditie leidingen
✓ Reinigen (desinfecteren)
✓ Optioneel: vervangen van pollenfilter

AIRCO SERVICEBEURT

✓ Vervangen koudemiddel
✓ Bijvullen compressorolie
✓ Lektest uitvoeren met contrastvloeistof
✓ Optioneel: vervangen van pollenfilter

Contact opnemen

Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. 

Aircoservice