Voor de vijfde maal een podiumplaats

Body

ABD NISSAN ALWEER IN DE PRIJZEN

ABD NISSAN heeft dit jaar de tweede prijs behaald in de jaarlijkse ‘Nissan dealer of the Year’-verkiezing. ABD Nissan is met deze tweede plaats voor de vijfde keer in de prijzen gevallen, een prestatie om trots op te zijn.

ABD Nissan - Nissan Global Award
Nissan Global Dealer of the Year Award wordt jaarlijks toegekend aan dealers die zich buitengewoon inspannen voor de groei van het merk, succesvol verkopen, topservice verlenen aan Nissan rijders én een hoge waardering krijgen van hun klanten.

Directeur Wybe Kooistra: “Het is prachtig om te zien hoe onze klanten én onze importeur ons waarderen. Met ons team zijn we ook dit jaar weer in staat geweest om het podium te bereiken. Natuurlijk wil ik hiervoor onze klantenkring bedanken voor de feedback én de loyaliteit.

Jammer genoeg dit jaar geen eerste, maar een tweede plaats. Toch ben ik trots op ons team waarmee we ook dit jaar in staat zijn geweest samen een podiumplaats te behalen. We stimuleren elkaar continu om nog beter te worden en dat werpt ook dit jaar zijn vruchten weer af. En volgend jaar gaan we uiteraard weer voor de eerste plaats!”

De Nissan Global Dealer of the Year Award wordt jaarlijks toegekend aan dealers die zich buitengewoon inspannen voor de groei van het merk, succesvol verkopen, topservice verlenen aan Nissan rijders, een hoge waardering krijgen van hun klanten én openstaan voor vernieuwing.

ABD Nissan - directeur Wybe Kooistra