Interstar

Al vanaf
€29.140,-
Inruilwaarde berekenen Vrijblijvende offerte
abd-nissan-interstar-modelintro

De Nissan Interstar

De Nissan Interstar is dé bedrijfsauto voor de echte professional. Dit zie je overal in de auto terug. Van de laadruimte tot de motoren. De nieuwe Nissan INTERSTAR biedt een breed scala aan uitvoeringen om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Sterker nog, deze bestelwagen biedt de meeste aanpassingsopties binnen zijn klasse.

ABD checkmark
5 jaar garantie
ABD checkmark
2.3 motor 170pk
ABD checkmark
Automaat leverbaar

Acties

Om uw zaak vooruit te helpen hebben wij voor u als ondernemer een extra aantrekkelijk aanbod. Geniet nu van een extra scherpe prijs én bijkomende extra's. 

ABD Nissan - 5 jaar garantie op bedrijfswagens

STANDAARD 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Dit is veel meer dan zo maar een garantie. En met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

ABD Nissan

0% RENTE OP DE FINANCIERING

Profiteer nu van 0% rente op de financiering. Informeer geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden en voorwaarden.

Uitvoeringen

Bekijk de verschillende versies van de Nissan Interstar en ontdek de vele mogelijkheden. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek de vele ombouwmogelijkheden op maat. 

abd-nissan-interstar-openlaadbak

Interstar met open laadbak

Met het robuuste chassis draait de nieuwe Nissan INTERSTAR met open laadbak zijn hand niet om voor de zwaarste ladingen. Leverbaar met enkele of dubbele cabine.

abd-nissan-interstar-kipper

Interstar met Kipper

De nieuwe Nissan INTERSTAR kipper is gebouwd voor zwaar werk zonder compromissen en is leverbaar met een enkele cabine met drie zitplaatsen, met als optie een extra veilige opbergruimte achter de cabine. De laadvloer kan elektrisch worden bediend vanuit de cabine en kantelt tot 45° om snel en eenvoudig te lossen.

abd-nissan-interstar-personenbus

Interstar met Personenbus

Met grote ruiten en comfortabele stoelen biedt de  nieuwe Nissan INTERSTAR personenbus plaats aan maximaal zeven mensen. Bovendien heeft hij ook nog voldoende laadruimte, tot wel 9,0 m3.

abd-nissan-interstar-dichte-laadbak

Interstar met dichte laadbak

De nieuwe Nissan INTERSTAR met dichte laadbak is ideaal voor kleine verhuizingen of grote bestellingen. De stevige laadruimte is groot genoeg voor 22 m³ vracht, terwijl de optionele laadklep het gemakkelijk maakt om zwaardere voorwerpen te vervoeren.

ABD_Nissan_Accountmanagers

Uw contactpersoon

Onze accountmanagers staan klaar voor al uw vragen over leasen, financieren en ombouw mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Kenmerken

De Nissan Interstar is rijk aan innovaties en biedt u extra veel laadvermogen. Qua rijgedrag is de Interstar bovendien uiterst wendbaar en uitstekend als bedrijfswagen.

abd-nissan-interstar-technologie

Technologie

Onderweg of op de werkplaats, het is altijd belangrijk dat u goed zichtbaar bent en alles om u heen goed kunt zien. De nieuwe Nissan Interstar gaat een stap verder met ondersteunende functies en veiligheidstechnologieën die uw omgeving in de gaten houden, u een waarschuwing geven in geval van een potentieel gevaar en u zelfs helpen om het te vermijden.

abd-nissan-interstar-accessoires

Accessoires

Van kunstleren stoelhoezen, beschermende matten en spatlappen tot nuttige extra’s zoals een ladder, trekhaak of dakrek en loopbrug, de originele accessoires van ABD Nissan maken het leven makkelijker en rijden veiliger.

ABD Nissan - NV400 - motor - voorwielaandrijving

De krachtige partner

Krachtiger en zuiniger. De nieuwe Nissan Interstar is verkrijgbaar met verschillende dCi-motoren van 135 pk tot 180 pk. Wat er onderweg ook gebeurt, u kunt altijd vertrouwen op deze krachtige motoren. Alle motoren voldoen aan de meest recente emissiestandaarden (EURO6D-Full of EUROVIe).

Contact ABD Nissan

INTERESSE? WIJ HELPEN U VERDER

Wilt u een proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Interstar