ABD Nissan onderdelen

Wanneer uw Nissan gerepareerd moet worden, vraag ons dan om originele Nissan-onderdelen en uw auto rijdt al snel weer in topconditie op de weg. Dit geldt ongeacht of u uw voertuig nieuw bij ABD heeft gekocht of dat u hem als occasion heeft aangeschaft. U kunt volledig op hun kwaliteit vertrouwen, omdat alleen deze Nissan-onderdelen identiek zijn aan degene die in de fabriek werden gemonteerd waar de auto werd gebouwd.

Als duurzaam alternatief voor onderdelen zoals motoren, transmissies, turbocompressors, starters en alternatoren hebben we een assortiment van gereviseerde onderdelen, die beschikbaar zijn voor voertuigen die niet langer onder de Nissan garantie vallen. Met gereviseerde onderdelen van Nissan profiteert u van onderstaande voordelen.

Gereviseerde Nissan-onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn niet zomaar gerepareerde onderdelen. Het zijn echte originele Nissan-onderdelen en bieden u dezelfde hoogwaardige kwaliteit en veiligheid als gloednieuwe onderdelen.

Alle gereviseerde onderdelen van Nissan zijn gedekt door een garantie van 12 maanden (onbeperkt aantal kilometers), net als de originele nieuwe onderdelen.

Het Nissan revisieproces gebruikt tot 80% minder energie en 75% minder grondstoffen in vergelijking met de productie van een nieuw onderdeel. Hierdoor worden bestaande producten maximaal benut, terwijl uw voertuig nog even uitstekend blijft presteren.

Omdat niet alle componenten van uw originele Nissan-onderdeel vervangen hoeven te worden, kunt u tot wel 60% van de prijs van een nieuwe eenheid besparen door voor een gereviseerd onderdeel te kiezen. Houd uw auto op de weg en uw budget binnen de lijnen.

ABD Nissan - onderdelen - banner

Alle originele onderdelen van Nissan zijn gemaakt om te voldoen aan de exacte specificaties voor fabrieksonderdelen. Dit betekent dat de onderdelen meteen perfect zullen passen en dat een onderhoud van uw Nissan zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt.
Alle originele onderdelen van Nissan hebben een garantie van 1 jaar (onbeperkt aantal kilometers) met uitzondering van;

  • Value Advantage accu’s: 2 jaar garantie
  • Nissan originele accu’s: 3 jaar garantie
  • Nissan gespoten bumpers: 3 jaar garantie

Wanneer u uw Nissan bij ABD laat onderhouden of repareren, valt daarnaast ook de arbeid onder de garantie.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier onder een vrijblijvende offerte aan voor originele Nissan onderdelen

ABD Nissan onderdelen