Deskundig advies

De juiste auto tegen de juiste prijs, met een financiering op maat voor de kleinere onderneming: wij spreken uw taal en onze zakelijke fleet-adviseurs zullen de oplossing vinden voor uw behoeften. Onze experts begrijpen de behoeften van kleinere wagenparken en die van de individuele kopers van bedrijfswagens. Wij kunnen het pakket aanbieden dat aan uw eisen voldoet.

Nissan heeft een ruime keuze aan opwindende bedrijfsauto’s om uw chauffeurs te laten opvallen in de massa, met lage CO²-cijfers om belastingen te beperken. Met onze financiële regelingen voor kleinere bedrijven en ondersteuning met service en aftersales die de zorgen voor onderhoudskosten wegnemen, zijn wij de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

kennismaken

Onze kenmerken

Nissan Financial Services

Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om de aanschaf en exploitatie van een bedrijfswagen te financieren. Nissan Financial Services biedt een keuze aan pakketten om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf voor kleine wagenparken.

Meer info

Zakelijke diensten

ABD biedt serviceprogramma’s die zijn afgestemd op de behoeften van het wagenpark: snelle doorlooptijden, vaste prijzen, gegarandeerde arbeid, contracten voor de gehele levensduur, flexibele openingstijden en een centrale wagenpark-hotline.

Meer info

Garantie

Nissan-auto’s vallen onder een garantie van 3 jaar en commerciële voertuigen onder een garantie van 5 jaar, waarbij een vervangend voertuig wordt geleverd tijdens werkzaamheden die worden uitgevoerd binnen de garantie. We vertellen u er graag meer over.

Meer info

KLEIN WAGENPARK? GROTE KEUZE!

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Met Nissan Intelligent Mobility vernieuwt Nissan onze kijk op mobiliteit. Nissan loopt altijd voorop als het gaat om technische innovatie en opent de deur naar veiliger en meer verbonden rijden. Nissan Intelligent SafetyShield-technologie omvat een allesomvattende benadering van veiligheid die richting geeft aan de techniek en ontwikkeling van elk voertuig die u kiest.

GEMAKKELIJKER VOOR UW BEDRIJF

Als u een klein of middelgroot bedrijf runt met een kleine fleet, dan weet u hoe belangrijk het is om onnodige zorgen over financiën, service, onderhoud en al die administratieve taken met betrekking tot het runnen van een wagenpark weg te nemen. Nissan zorgt ervoor dat uw bedrijf de ondersteuning heeft die het nodig heeft om uw wagenpark te allen tijde soepel te laten lopen.

Uw contactpersonen

Erwin Middelbos 

Regio Dokkum – Drachten

06 54 65 36 90 Mailen

Sietse Bosgraaf  

Regio Leeuwarden

06 10 00 85 18 Mailen

Ariën Smit  

Regio Sneek – Heerenveen

06 20 08 12 69 Mailen

Neem gerust vrijblijvend contact op