Deskundig advies

Met een grote variëteit aan modellen en verschillende specificaties kan ABD Nissan voldoen aan de uitdagende eisen die het beheer van grote wagenparken met zich meebrengt en een passend financieel pakket bieden. Ons wagenpark omvat alle soorten auto’s. Een vooruitstrevende kleine hatchback, een vernieuwende crossover, een ruime vijfdeurs familieauto, een 4×4 SUV met zeven zitplaatsen of een robuuste pick-up. Wat uw zakelijke behoeften ook zijn, er is altijd een Nissan bedrijfs- of fleetauto voor u te vinden.

Om u te helpen de beste Nissan voor uw behoeften te selecteren, bieden we de mogelijkheid om uitgebreide testritten te maken. Bovendien maken we het hele proces stressvrij dankzij onze verschillende financiële pakketten die op maat zijn gemaakt voor grotere bedrijven en ondersteuning met aftersales om uw wagenpark op de weg te houden met maximaal gemak tegen minimale kosten.

kennismaken

Onze kenmerken

Zakelijke diensten

Met onze zakelijke diensten leggen wij onze betrokkenheid bij onze klanten vast, of het nu gaat om het leveren van een vervangend voertuig, de zekerheid dat u een service voor een vaste prijs hebt, de beschikbaarheid van onderdelen of een snelle reactie op terugroepacties.

Meer info

Garantie

Nissan-auto’s vallen onder een garantie van 3 jaar en commerciële voertuigen onder een garantie van 5 jaar, waarbij een vervangend voertuig wordt geleverd tijdens werkzaamheden die worden uitgevoerd binnen de garantie. We vertellen u er graag meer over.

Meer info

Carrosserie

In de Nissan-catalogus vindt u bedrijfswagens met kant en klare carrosserieën die voldoen aan al uw wensen. Bestel direct uit de catalogus, met uw ABD Nissan als uw enige aanspreekpunt. Meer weten over mogelijkheden? Bekijk ze in de brochures.

Naar brochures

GERUSTSTELLING VOOR DE GROTERE ONDERNEMING

Als u een grotere fleet heeft, zullen de no-nonsense beloftes van ons fleet ondersteuning en onze genereuze garanties, die in het geval van onze bedrijfswagens tot 5 jaar kunnen oplopen, u zeker aanspreken. We kunnen hiervoor ook kant-en-klare gespecialiseerde carrosserieën aanbieden, zodat u al uw aankopen voor het wagenpark kunt doen via uw lokale Nissan Business Centre.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Met Nissan Intelligent Mobility vernieuwt Nissan onze kijk op mobiliteit. Nissan loopt altijd voorop als het gaat om technische innovatie en opent de deur naar veiliger en meer verbonden rijden. Nissan Intelligent SafetyShield-technologie omvat een allesomvattende benadering van veiligheid die richting geeft aan de techniek en ontwikkeling van elk voertuig die u kiest.

DE GROOTST MOGELIJKE KEUZE

Nissan biedt 14 verschillende modellen, met een ruime keuze aan afwerkingsniveaus. Wat uw eisen op het gebied van uw fleet ook zijn: we hebben precies wat u zoekt. Onze auto’s zijn uitgerust voor zakelijk gebruik en bieden alles wat u nodig heeft voor comfort en veiligheid op de weg. Of het nu gaat om infotainment en connectiviteit, elektronische veiligheid of CO²-motoren met lage uitstoot en en een uitstekend rendement.

Uw contactpersonen

Erwin Middelbos 

Regio Dokkum – Drachten

06 54 65 36 90 Mailen

Sietse Bosgraaf  

Regio Leeuwarden

06 10 00 85 18 Mailen

Ariën Smit  

Regio Sneek – Heerenveen

06 20 08 12 69 Mailen

Neem gerust vrijblijvend contact op