ABD zorgt VOOR AL UW ZAKELIJKE VOERTUIGBEHOEFTEN

ABD begrijpt de wensen van de zakelijke gebruiker. Of u nu één bestelwagen, een kleine fleet of een groot aantal verschillende voertuigen beheert, onze deskundige adviseurs helpen u bij uw keuze, stellen de beste financiering voor en bekommeren zich om uw voortdurende behoeften – efficiënt en met zo min mogelijk kosten voor uw bedrijf. U zult zien hoe onze aftersales-programma’s zijn gefocust op het in beweging houden van wagenparken: met snelle servicecontroles, voorkeursreserveringen, langere openingstijden van garages, leenauto’s en een bezorgings-/ophaaldienst.

kennismaken

Onze kenmerken

DE SAMENGESTELDE OFFERTE VAN ABD, AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN

Zakelijke auto

Vanaf 1 voertuig

Bent u als werkgever of werknemer op zoek naar een geschikte zakelijke auto binnen uw budget? Met het Nissan-gamma uit de business line-up is er altijd een auto die bij uw wensen past.

Bekijk het gamma personenauto's

Fleet klein zakelijk

Tot 49 voertuigen.
Gebruikers hebben een ruime keuze aan modellen en onze experts op het gebied van wagenparken tot 49 voertuigen zullen u adviseren over het beste totaalpakket voor uw bedrijf.

Voor kleine ondernemingen

Corporate fleet

Vanaf 50 voertuigen.
Onze adviseurs helpen u bij het kiezen van de meest aantrekkelijke en kostenefficiënte bedrijfsauto’s voor uw medewerkers  – wat uw behoeften ook zijn en wat uw bedrijfspositie ook is.

Voor grote wagenparken

Leasing

Leasingbedrijven kunnen rechtstreeks contact opnemen met ons corporate sales team. Ons team van experts staat klaar om oplossingen en diensten te vinden op maat voor uw zakelijke behoeften.

Verhuur

Op zoek naar goed uitgeruste voertuigen om te verhuren voor een aantrekkelijk tarief? Neem contact op met ons gespecialiseerde team. Zij helpen u met verhuur op korte en lange termijn.

Uw contactpersonen

Erwin Middelbos 

06 54 65 36 90 Mailen

Sietse Bosgraaf  

06 10 00 85 18 Mailen