Een uitstekende dekking tegen een scherp tarief. Zowel het afsluiten ervan als de reparatie van uw auto regelen wij allemaal bij ABD. Iedereen, van alle leeftijden, kan zich verzekeren dan ook bij ons verzekeren. Zelfs overstap van uw huidige verzekeraar wordt voor u geregeld. En heeft u dan toch schade, dan krijgt u vervangend vervoer en wordt de schade vakkundig, snel en altijd met originele onderdelen hersteld door ABD.

De Nissan Autoverzekering is er voor personenauto’s en bedrijfswagens, zowel voor nieuwe als gebruikte voertuigen. We vertellen u er graag meer over!

Om de polisvoorwaarden te kunnen downloaden van de Nissan Autoverzekering (personenauto’s) en Nissan Bestelautoverzekering (bedrijfswagens) kunt u op de buttons klikken.

Polis personenauto's Polis bedrijfswagens
WAWA + Beperkt cascoWA + Volledig casco
Nieuwwaardedekking1, 3 of 5 jaar
Occasionwaardedekking3 jaar1, 3 of 5 jaar
Eigen risicoNee*Nee* Niet bij 3 en 5 jaar*
2e auto korting obv no-claimJaJaJa
Accessoires meeverzekerd
Wat is verzekerd?
Schade aan personen tot € 5,6 mln
Schade aan spullen van anderen tot € 2,5 mln
Hulp bij ongeval
Schade als gevolg van
Brand
(Poging tot) diefstal, inbraak, joyriding
Ruitbreuk
Aanrijding met dieren
Vandalisme
Aanrijding
Schade zelf veroorzaakt

 

 

Dekkingsmogelijkheden:

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is een verplichte verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u met uw auto aanbrengt aan anderen. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw eigen auto. Deze verzekering, zonder aanvulling, wordt door de beperkte dekking vaak afgesloten voor zeer oude auto’s.

Informatiedocument >

WA + Beperkt Casco

Met de dekking Beperkt Casco bent u naast de verplichte WA-dekking ook verzekerd tegen bepaalde schades aan uw eigen auto. O.a. schade door brand, diefstal, storm, hagel en aanrijding met dieren valt onder deze dekking. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw eigen auto die u zelf veroorzaakt heeft. Deze dekking wordt vaak afgesloten voor auto’s ouder dan 6 jaar.

Informatiedocument >

WA + Volledig Casco

Hiermee bent u verzekerd voor bijna alle schades. Bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding of vandalisme, maar ook schade die u per ongeluk zelf aan uw auto heeft toegebracht. Deze dekking biedt 1, 3 of 5 jaar nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling. In de fabriek ingebouwde accessoires zijn tot 10% van de cataloguswaarde van de auto gratis meeverzekerd.. Deze verzekering is het meest geschikt voor een nieuwe of gebruikte Nissan.

Informatiedocument >

HULP NODIG?
Wij helpen u graag! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Via de Live Chat zijn wij elke dag (ook in het weekend) beschikbaar tot 00:00 uur!