Nieuwe banden nodig?

ABD Nissan is uw voordelige bandenspecialist. Wij kennen als geen ander uw type Nissan en weten daarom altijd de juiste band bij uw auto te vinden. Het aanbod in verschillende merken en type banden is enorm groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, en Bridgestone zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien is het monteren en balanceren van banden bij ABD Nissan altijd gratis.

U kunt bij ons ook natuurlijk kiezen voor de voordelige B-merken, de beste prijs kwaliteit verhouding, daar gaat het om bij ABD! Daarnaast zijn onze vaste wissel- en opslag tarieven erg scherp zodat u voor de zomer-/winterbandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden altijd bij ABD Nissan op het juiste adres bent. Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden.

Direct een afspraak maken Offerte aanvragen

Voor temperaturen boven de 7 graden
Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. In de zomer verruil je de zomerbanden voor winterbanden.

Bij natte, gladde of besneeuwde wegen
Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Je herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

Tarieven

Wisselen van een set
€69,50
Wisselen zomer-/winterset met velgen
Wisselen van de banden
€99,00
Wisselen zomer-/winterbanden
Uitlijnen
€79,95
4-wiel uitlijning
Opslag
GRATIS
Gratis opslag bij wisselen bij ABD

A-Merk

De banden van Nissan zijn van A-merken zoals Bridgestone en Michelin.

Als set of los

U heeft de keuze uit voorgemonteerde winterbanden op stalen velgen of losse banden.

Scherp geprijsd

U koopt al een band vanaf €39,- en een winterbandenset vanaf €499,- exclusief montage.

Opslag

Zomer- of winterbanden opslaan? Ze zijn van harte welkom in ons bandenhotel!