Waarom APK keuren bij ABD Nissan?

Volgens de wet moeten alle voertuigen voldoen aan een minimum veiligheidsnorm. Uw Nissan zal na een aantal jaar een verplichte APK keuring moeten ondergaan en hiervoor moeten slagen om op de weg te mogen blijven rijden. Voor een voertuig met een dieselmotor is een APK verplicht na drie jaar en voor een benzinemotor is dit na vier jaar.

 

Deze keuring is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alles in uw auto goed functioneert, dat de auto nog steeds veilig is om mee te rijden en dat de emissieniveaus binnen de richtlijnen van de overheid blijven.

 

Als uw Nissan in onderhoud is bij ABD, dan geldt er een unieke service: APK for Life. Daarmee is uw Nissan verzekerd van gratis APK keuring, hoe lang hij ook meegaat. Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt, kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan-service profiteren.

Direct afspraak maken

De drie zekerheden van onderhoud bij ABD

Wij garanderen de laagste kosten per kilometer

Door de kennis van ons personeel kan de oorzaak van een probleem aan uw auto snel worden achterhaald. Daarnaast zorgen onze scherpe all-in tarieven gecombineerd met coulance regelingen, specifieke gereedschappen en kennis van zaken dat het probleem aan uw auto niet alleen snel is gevonden, maar ook snel tegen een scherpe prijs is opgelost. 

Wij repareren niets zonder uw toestemming

Voor elke reparatie ontvangt u van onze serviceadviseur een prijsopgave. De serviceadviseur houdt hierbij rekening met onze scherpe all-in tarieven, uw wensen en rijgedrag. Pas nadat u akkoord geeft voor de reparatie en prijsopgaven gaan wij over tot reparatie. Bij ons wordt dus niets vervangen zonder uw toestemming.

Gegarandeerd de beste service

Momenteel beveelt 96% ons aan bij familie en vrienden, hiermee staan we op de 1e plek als het om beste Nissan dealers gaat. Natuurlijk, gaat er ook bij ons ook wel eens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing, wat bijna altijd resulteert in een tevreden klant die terug blijft komen.