Nissan Airco Service

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Nissan, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht in de auto. Het is daarom belangrijk om de airco goed te onderhouden met een servicebeurt op zijn tijd.

Vier redenen om een servicebeurt van ABD Nissan aan te raden:

1. U bespaart kosten

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2. U voorkomt lichamelijke klachten

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook irritaties aan luchtwegen en ogen. De Nissan Airco Service reinigt het systeem grondig om deze klachten te voorkomen.

3. U blijft scherp en fris

Een goed werkende airco voorkomt dat de ramen beslaan en houdt de bestuurder scherp en fris. Tijdens de Airco Service controleert ABD de volledige werking en voert eventuele reparaties uit tegen scherpe tarieven.

4. U vergroot uw comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in goede staat verkeert. Het systeem houdt uw Nissan heerlijk fris in de zomer, maar zorgt er ook voor dat u in andere seizoenen van een comfortabele temperatuur geniet.

All-in tarieven van de Nissan Airco Service

Nissan heeft verschillende Airco Service-pakketten ontwikkeld met All-in prijzen. Afhankelijk van het type Nissan dat u rijdt is er altijd wel passend pakket voor uw auto én airco.​​

Airco check
Nu GRATIS
Werking en temperatuur controleren
Maak een afspraak
Airco reinigingservice
vanaf €39,-
Werking en temperatuur controleren
Visueel controleren van conditie leidingen
Reinigen (desinfecteren)
Optioneel: vervangen van pollenfilter
Maak een afspraak
Airco servicebeurt
vanaf €139,-
Vervangen koudemiddel
Bijvullen compressorolie
Lektest uitvoeren met contrastvloeistof
Optioneel: vervangen van pollenfilter
Direct afspraak maken

HULP NODIG?
Wij helpen u graag! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Via de Live Chat zijn wij elke dag (ook in het weekend) beschikbaar tot 00:00 uur!