De nieuwe X-Trail staat bij ons in de showrooms

Body

De Nissan X-Trail is al ruim 20 jaar synoniem met avontuur voor het hele gezin. De vierde generatie van het icoon staat nu in al onze showrooms. De gloednieuwe familie-SUV combineert een robuust en modern design met comfort en flexibiliteit en is per direct te bestellen vanaf € 48.390,-.

ABD Nissan - Check
100% elektrische rijervaring, zonder dat opladen nodig is
ABD Nissan - Check
Leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen
ABD Nissan - Check
De X-Trail is de enige geëlektrificeerde 7 persoons auto
ABD Nissan - X-trail - elektrisch rijden zonder stekker

e-POWER aandrijflijn

De nieuwe X-Trail is het tweede model in Nissans Europese modellenaanbod dat is voorzien van de innovatieve e-POWER aandrijflijn. Dit systeem is exclusief voor Nissan en geeft een unieke invulling aan elektrificatie. e-POWER biedt de rijbeleving van een 100% elektrische auto, zonder dat opladen nodig is. 

Het unieke kenmerk van e-POWER is dat de benzinemotor uitsluitend wordt gebruikt om stroom op te wekken. De wielen worden altijd en alleen aangedreven door de elektromotor. Daardoor kan de benzinemotor altijd werken met het optimale toerental, wat zelfs in de stad zorgt voor een superieure brandstofefficiëntie.

Dankzij de volledig elektrische aandrijving zit er geen vertraging in de reactie op het gaspedaal, zoals bij conventionele aandrijving of een traditionele hybride. De directe reactie zorgt voor een koppelrijke rijbeleving en dynamische acceleratie, zodat inhalen of invoegen op de snelweg nog gemakkelijker en zelfverzekerder gaat.

ABD Nissan - X-trail - 213 pk direct vermogen en acceleratie

Moderne, krachtige vormgeving

De nieuwe Nissan X-Trail bouwt voort op het succesvolle DNA van de drie voorgaande generaties: krachtig design, flexibele inzetbaarheid en geavanceerde vierwielaandrijving. Nissan heeft het design van de succesvolle X-Trail aangescherpt en de stroomlijn van de grote SUV in earodynamisch opzicht verder verbeterd. Het exterieur heeft kenmerkende Nissan designelementen zoals het ‘zwevende’ dak en de V-motion-grille.  De opvallende koplampen lijken een geheel met de voorbumper, met gecombineerde dagrijverlichting en richtingaanwijzers tegen de rand van de motorkap.

 De nieuwe X-Trail is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen en is daarmee een comfortabele keuze voor een dagje weg met vrienden en familie.

ABD Nissan - X-trail - beste interieur in het segment

Premium interieur

Het interieur van de nieuwe Nissan X-Trail zet een nieuwe standaard in zijn segment op het gebied van hoogwaardige uitstraling, onderscheidend design en verbeterd gebruiksgemak.

Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie en het kwalitatief aanvoelen van schakelaars en knoppen. Onderzoek onder klanten maakte duidelijk dat zij eenvoudig te gebruiken basisfuncties op prijs stellen. Daarom heeft de X-Trail een simpele en intuïtieve bediening voor de verwarming/airconditioning en fysieke (snel)toetsen voor veelgebruikte functies zoals audio en navigatie.

Het vervangen van een icoon als de X-Trail is een grote verantwoordelijkheid. Hij heeft zichzelf gevestigd als een avontuurlijke gezinsauto, dus we weten wat onze klanten zo waarderen. De nieuwe X-Trail is klaar voor avontuur, met geavanceerde technologie
Francois Bailly, Senior Vice President Nissan
Contact ABD Nissan

De nieuwe X-Trail is vanaf nu te bestellen

De X-Trail is vanaf nu te bestellen in al onze showrooms. Vraag een vrijblijvende offerte aan, kom langs en stel zelf uw nieuwe X-trail samen.  

De nieuwe X-Trail staat bij ons in de showrooms