Nieuwe Qashqai private lease

PRIVATE LEASE DE NISSAN QASHQAI NU EXTRA VOORDELIG

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in de nieuwe Nissan Qashqai? Dat kan met Private Lease bij ABD! Uw maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer. U betaalt alleen nog voor de brandstof.

Bovendien bestelt u eenvoudig uw nieuwe Nissan Qashqai volledig online. Zo hoeft u uw huis niet meer uit en wordt alles online voor u op een betrouwbare manier geregeld tot en met de levering aan huis. Toch liever eerst een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. 

Uitvoeringen & prijzen

U kunt de nieuwe Qashqai private leasen in vijf verschillende uitvoeringen, te weten de Visia, Acenta, N-Connecta en Tekna. Om vrijblijvend uw maandbedrag te berekenen klikt u op maandbedrag berekenen onder de uitvoering die u voorkeur heeft. Selecteer bij het berekenen van uw maandbedrag vervolgens nogmaals uw uitvoering, kies uw looptijd en geschatte aantal kilometers en u berekent geheel vrijblijvend uw maandbedrag. 

Nieuwe Nissan Qashqai abd nissan

Qashqai Visia 140

Nu voor € 519 per maand

Bereken maandbedrag

Standaard voorzien van o.a.:
✔ Stalen 17-inchwielen;
✔ Intelligent Cruise Control, 
✔ Automatische full-LED-verlichting;
✔ Blind Junction View voor onoverzichtelijke kruispunten.

Bereken inruilwaarde

Vrijblijvende offerte

Nieuwe Nissan Qashqai abd nissan

Qashqai Acenta 140

Nu voor € 554 per maand 

Bereken maandbedrag

T.o.v. de Visia extra voorzien van o.a.:
✔ dodehoekdetectie 
✔ lichtmetalen 17-inchwielen;
✔ Lane Departure Warning & Prevention;
✔ uitgebreider infotainment met Apple CarPlay en Android Auto

Bereken inruilwaarde

Vrijblijvende offerte

Nieuwe Nissan Qashqai abd nissan

Qashqai N-Style 140

Nu voor € 584 per maand

Bereken maandbedrag

T.o.v. de Acenta extra voorzien van o.a.:
✔ lichtmetalen 18-inchwielen 
✔ nog meer assistentiesystemen;
✔ NissanConnect-infotainment- en navigatiesysteem met draadloos Apple Carplay

Bereken inruilwaarde

Vrijblijvende offerte

Nieuwe Nissan Qashqai abd nissan

Qashqai Tekna 140

Nu voor € 609 per maand

Bereken maandbedrag

T.o.v. de N-Connecta extra voorzien van o.a.:
✔ head-updisplay; 
✔ Nissan ProPILOT/Drive Assist;
✔ En nog veel meer luxe;

Bereken inruilwaarde

Vrijblijvende offerte

Bereken snel en makkelijk uw inruilwaarde

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een vrijblijvend inruilvoorstel en berekenen uw maandbedrag. Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of het wordt als korting toegepast op uw offerte

Nieuwe Qashqai private lease
14 Dagen bedenktijd
All-risk verzekerd
Inclusief vervangend vervoer
ABD Nissan - Logo private lease kenmerk

Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar, behalve de LEAF o.b.v. 48 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

*Overheidssubsidie heeft betrekking op de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) van de Rijksoverheid. De overheidssubsidie van respectievelijk € 4000,- ontvangt u in maandelijkse termijnen van €83,33 op uw bankrekening over een periode van 4 jaar. De subsidie dient u zelf online aan te vragen via www.rvo.nl/sepp. Nissan Financial Services sluit bij voorbaat enige verantwoordelijkheid uit die te maken heeft met de overheidssubsidie van de Rijksoverheid, mede maar niet uitsluitend ingegeven door het feit dat afhandeling geheel een handeling betreft tussen de klant en de Rijksoverheid.