ONTDEK DE QASHQAI

De nieuwe QASHQAI is nog beter en mooier vormgegeven dan ooit, hij is op vier fronten verbeterd en gewijzigd. Het aangescherpte design is nog tijdlozer. Het interieur oogt kwalitatief hoogwaardiger. De prestaties zijn verbeterd en Nissan heeft nieuwe intelligente mobiliteitstechnologie toegevoegd. Door een flink aantal verbeteringen stuurt het nieuwe model nog scherper en verfijnder. Innovatieve technologieën zijn toegevoegd en de veiligheid is naar een hoger niveau getild. De nieuwe QASHQAI is leverbaar met ProPILOT, Nissans technologie voor autonoom rijden.

Vermogen
140 PK

Verbruik
5,3 L/100 KM

CO2-Uitstoot
121 G/KM

Trekgewicht
1.300 KG

Gewicht
1.275 KG

Bagageruimte
430 L

Vermogen
160 PK

Verbruik
5,3 L/100 KM

CO2-Uitstoot
121 G/KM

Trekgewicht
1.500 KG

Gewicht
1.275 KG

Bagageruimte
430 L

Vermogen
160 PK

Verbruik
5,4 L/100 KM

CO2-Uitstoot
122 G/KM

Trekgewicht
1.500 KG

Gewicht
1.290 KG

Bagageruimte
430 L

Vermogen
110 PK

Verbruik
3,8 L/100 KM

CO2-Uitstoot
100 G/KM

Trekgewicht
1.450 KG

Gewicht
1.293 KG

Bagageruimte
430 L

UITVOERINGEN

Let op: op de Qasqai automaat uitvoeringen nu tijdelijk geen € 2.750,- korting maar € 3.800,- korting!

Offerte aanvragen Voorraad
Offerte aanvragen Voorraad
Offerte aanvragen Voorraad
Offerte aanvragen Voorraad
Offerte aanvragen Voorraad

EEN PREMIUM MAKEOVER
EXTERIEUR DESIGN

Verfijnd en voorzien van sportieve details met nieuwe koplampen, een robuuste grille en nieuw ontworpen lichtmetalen velgen is de Nissan QASHQAI als SUV nog dynamischer.

EEN STIJLVOLLE QASHQAI
INTERIEUR DESIGN

Unieke interieurdetails, variërend van de hoogwaardige afwerkingsmaterialen en het nieuwe dashboard tot de lederen versnellingspook. Alles draagt bij aan de premium uitstraling van uw Nissan QASHQAI.

ONDERSTEUNING WANNEER NODIG
deels autonoom rijden met NISSAN PROPILOT

De QASHQAI is nu ook leverbaar met ProPILOT, Nissans geavanceerde rijhulpsysteem dat het rijplezier, de controle en het zelfvertrouwen van de bestuurder vergroot. Van filerijden tot afstand houden op de snelweg, het systeem doet alles voor u. 

comfort in uw interieur
premium upgrade

Elk detail in de Nissan QASHQAI heeft een premium behandeling gekregen, van de nieuwe voorstoelen met sportdesign en geïntegreerde hoofdsteunen inclusief geheugenfunctie voor twee personen in de bestuurdersstoel tot aan het onthouden van de stand van de buitenspiegels.

360 graden luisterervaring
bose premium audiosysteem

Beleef het geluid van uw Bose premium audiosysteem: een luisterervaring van topkwaliteit, zowel voorin als achterin. Met de acht speakers vult het audiosysteem de Nissan QASHQAI met diepe en kraakheldere klanken.

Nieuw NissanConnect-infotainmentsysteem

New NissanConnect is een geheel nieuw infotainmentsysteem dat de interactie tussen voertuig en bestuurder verbetert. Het voordeel voor de klant is de naadloze en intuïtieve integratie van zijn smartphone met het voertuig. Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard op alle uitvoeringen, met uitzondering van de basisversie Visia.

New NissanConnect omvat ook TomTom Premium Traffic, dat realtime gedetailleerde verkeersinformatie ophaalt om de reis zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het systeem is te bedienen via de centraal in het dashboard geïntegreerde 7-inch touchscreen. Het scherm heeft dezelfde grootte als voorheen, maar heeft minder druktoetsen en in plaats daarvan een nieuwe multi-touchfunctie. De display tussen de twee ronde meters in het dashboard is vernieuwd en kan nu extra informatie laten zien bij inkomende telefoongesprekken of sms’jes. Het toont ook de navigatie-instructies in de vorm van pijlen.

UITVOERINGEN

DE ULTIEME CROSSOVER

6 REDENEN OM VOOR QASHQAI TE KIEZEN