ONTDEK DE NAVARA

Ontdek wat 80 jaar ervaring met het bouwen van robuuste trucks voor uw leven kan betekenen. Het vermogen en de kracht van de Nissan NAVARA, de pick-uptruck met de beste trekkracht in zijn klasse. Een revolutionaire laadbak met gelijke aandacht voor vorm en functie. Geavanceerde vierwielaandrijving waar u praktisch overal mee kunt komen en een stijf chassis met de eerste multi-link achterwielophanging in zijn klasse. Dat zijn onbegrensde mogelijkheden waar u iedere dag opnieuw gebruik van kunt maken.

Vermogen
160 PK

Verbruik
7.6 L/100KM

CO2-Uitstoot
199 G/KM

Trekgewicht
3.500 KG

Gewicht
1.865 KG

Laadvermogen
1.170 KG

Vermogen
190 PK

Verbruik
6.3 L/100KM

CO2-Uitstoot
167 G/KM

Trekgewicht
3.500 KG

Gewicht
2.064 KG

Laadvermogen
971 KG

EEN TRADITIONEEL STERKE PICK-UP MET EEN MODERN TINTJE
EXTERIEURDESIGN NISSAN NAVARA

Nissan heeft al 80 jaar ervaring met het maken van opvallende pick-ups, dus onze NAVARA mag er best wel stoer uitzien. Met zijn hoge aanloop- en afloophoek en hoge grondspeling is dit een krachtige en stevige 4×4. De strakke aerodynamische vormgeving en onderscheidende LED-verlichting geven hem een moderne en frisse uitstraling.

DE RUIMTE DIE U NODIG HEEFT. DE UITRUSTING DIE U BLIJ MAAKT
INTERIEURKENMERKEN NISSAN NAVARA

Neem alles mee wat u nodig heeft: het flexibele interieur van de Nissan NAVARA biedt genoeg ruimte. U kunt belangrijke spullen binnen handbereik houden in het grote handschoenenkastje, de diepe middenconsole en de portiervakken voorin. Voor de uitvoeringen met een King Cab en Dubbele Cabine is er nog een verborgen opslagruimte onder de achterstoel om uw waardevolle spullen veilig op te bergen.

 

DE BESTE TREKKRACHT IN ZIJN KLASSE
3.500kg trekkracht

De Nissan NAVARA is ontworpen met zijn gigantische trekkracht in gedachten. Dat merkt u o.a. aan zijn volledig afgesloten ladderchassis . Met voldoende vermogen en koppel bij lage toeren kunt u met gemak tot 3500 kg meeslepen bij alle 4WD-modellen.

Laadvermogen
Tot 1.045kg

Het revolutionaire C-channel montagesysteem houdt alles op zijn plaats. De robuuste klemmen van gesmeed aluminium glijden soepeltjes over de rails en kunnen stevig vastgeklemd worden om uw lading vast te zetten en te houden.

ALTIJD VOLLE KRACHT VOORUIT
PRESTATIES 4WD-SYSTEEM

Waar u ook naartoe wilt en wat u ook tegenkomt, met de NAVARA komt u er wel, dankzij hoge of lage vierwielaandrijving en een sperdifferentieel op de achteras. U klaart de zwaarste klussen en doorkruist het meest onherbergzame terrein.

UITVOERINGEN

UITVOERINGEN

DE ROBUUSTE PICK-UPTRUCK
6 REDENEN OM VOOR NAVARA TE KIEZEN