ONTDEK DE LEAF

De nieuwe Nissan LEAF staat voor een heel nieuwe rijbeleving en is ontworpen om u te verassen, vertrouwen te geven en meer te verbinden met de omgeving. De LEAF is ontworpen op basis van drie pijlers: Intelligent Power, die tot uiting komt in de nieuwe aandrijflijn, met meer energie-efficiency, meer koppel  en meer vermogen; Intelligent Driving, wat bestaat uit technologie die rijplezier vergroot, de veiligheid naar een hoger plan tilt en die stress vermindert; en Intelligent Integration, waarbij de connectiviteit van de auto met zijn omgeving en de link tussen batterij en elektriciteitsnetwerk centraal staan. Met zijn stijlvolle design en geavanceerde technische systemen is de LEAF niet voor niks ‘s werelds bestverkochte elektrisch aangedreven auto. 

Vermogen
217 PK

Acceleratie 0-100 KM/U
7,1 s

Rijbereik (WLTP)
385 KM

Verbruik (WLTP)
185 W/KM

Snellaadtijd (80%)
90 Min.

Bagageruimte
400 L

Vermogen
150 PK

Acceleratie 0-100 KM/U
7,9 s

Rijbereik (WLTP)
270 KM

Verbruik (WLTP)
206 W/KM

Snellaadtijd (80%)
60 Min.

Bagageruimte
400 L

Wilt u de nieuwe LEAF zakelijk rijden? Dan profiteert u van een lage bijtelling van maar 4%! Bent u ondernemer? Dan kunt u tevens profiteren van verschillende fiscale voordelen

gedreven design vanuit elke hoek
strak en simpel exterieur design

Scherp en aerodynamisch met zijn iconische zwevende dak en spitse voorkant; de nieuwe Nissan LEAF gaat naadloos in zijn omgeving op. Maak een keuze uit negen levendige carrosseriekleuren of kies voor een Two-tone lak en zet de toon met de nieuwe Nissan LEAF.

modern met een touch of blauw
stijlvol de weg op met de nieuwe leaf

Het uitnodigende interieur design van de nieuwe Nissan LEAF biedt voldoende ruimte en klasse, met iconische accenten in blauw en zachte stoelen. Kenmerkend voor de nieuwe LEAF zijn de subtiele blauwe accenten, het D-vormige stuurwiel, het nieuwe instrumentenpaneel en het zwevende 7″ multimediasysteem.

ondersteuning wanneer u die nodig hebt
nissan propilot park

Parkeren een nachtmerrie? Nu niet meer! Handen van het stuur, voeten van de pedalen en geen nekkrampen meer. Met Nissan ProPILOT Park klaart uw Nissan LEAF het klusje zelf wel. En nog goed ook. Vertrouwd u het niet? Dan is er de Around View Monitor. Vier camera’s geven een virtueel 360˚ zicht in vogelperspectief zodat u zelf een oogje in het zeil kunt houden.

rijden met slecht één pedaal
rijden met e-pedal

Wat dacht u ervan om met slechts één pedaal te rijden? Het is zo simpel! Met het e-Pedal van Nissan kunt u in één vloeiende beweging accelereren, afremmen en stoppen. Laat het pedaal een beetje opkomen en de auto zal automatisch recuperatief remmen. Wilt u uw snelheid weer hervatten, dan trapt u het pedaal weer wat verder in. Het is leuk om te doen en u kunt de auto onder alle omstandigheden veel beter onder controle houden.

als het u even ontglipt
intelligent emergency braking

Intelligent Emergency Braking houdt voortdurend uw snelheid en afstand tot uw voorligger in de gaten om u zo goed mogelijk te ondersteunen in drukke verkeerssituaties.  Indien nodig kan de noodrem ook zelfstandig in werking treden om een botsing te voorkomen of te verzachten. Tevens decteert het systeem een voetganger die op het punt staat de weg over te steken en grijpt indien nodig in.

Meer weten over de verschillende voordelen van elektrisch rijden en weten hoe opladen werkt? Klik op de knop hier naast.

UITVOERINGEN

UITVOERINGEN

SIMPLY AMAZING
6 REDENEN OM VOOR DE LEAF TE KIEZEN