ONTDEK DE JUKE

De Nissan JUKE staat bekend om zijn kenmerkende styling. En met ingang van modeljaar 2018 biedt de JUKE een ongekende keuze aan mogelijkheden om zowel in- als exterieur aan te passen aan de smaak van de klant. Met alle opties en personalisatiemogelijkheden zijn meer dan 23.000 uitvoeringen van de JUKE mogelijk. Premium voorzieningen van de JUKE van het nieuwste modeljaar zijn onder meer de nieuwe, opvallend donker verchroomde V-motion-grille, de donkere binnenzijde van de koplampen en donkere richtingaanwijzers in de buitenspiegels. 

Vermogen
94 PK

Verbruik
6 L/100 KM

CO2-Uitstoot
138 G/KM

Trekgewicht
1.250 KG

Gewicht
1.109 KG

Bagageruimte
354 L

Vermogen
115 PK

Verbruik
5,7 L/100 KM

CO2-Uitstoot
128 G/KM

Trekgewicht
1.250 KG

Gewicht
1.207 KG

Bagageruimte
354 L

gewaagde kleuren
opvallend exterieurdesign

Op onbevreesde en gewaagde wijze brengt een overvloed van stijlvolle kleuren elk detail van het design van de Nissan JUKE tot leven. Het inspirerende design van de JUKE is onmiskenbaar en springt meteen in het oog, vooral nadat u er uw eigen draai aan heeft gegeven.

een nieuwe standaard
voor persoonlijk comfort

Met zijn sportieve, verstevigde stoelen en meters in motorstijl is het interieur van de Nissan JUKE compacte crossover gebouwd voor langdurig comfort. Geef deze SUV een vleugje kleur met het grote aanbod aan accessoires en laat uw creativiteit de vrije loop.

een ruime en veelzijdige kleine suv
slimme en flexibele ruimte

U heeft in de Nissan JUKE ruimte voor bagage in alle vormen en maten. Klap alle achterstoelen van de Nissan JUKEneer voor maximale bagageruimte of doe dit bij langere spullen met slechts één achterstoel plus de passagiersstoel voorin. 

verander eenvoudig van rijstijl
nissan dynamic control system

Met Dynamic Control System past de Nissan JUKE 2018 zich aan uw rijstemming aan. U kunt tijdens het rijden met één druk op de knop kiezen voor een andere rijstijl, de klimaatbeheersing aanpassen en gegevens opslaan over uw rijprestatie.

GA ER IN OP
BOSE PERSONAL – Personaliseer uw geluid

Dankzij de Bose Ultra Nearfield-luidsprekers in de hoofdsteun van de bestuurdersstoel lijkt het wel alsof u een koptelefoon draagt. Reizen er muziekliefhebbers mee? Zet hem dan een tandje hoger en vervul uw auto van kraakheldere klanken. Uw muziek heeft nog nooit beter geklonken. 

UITVOERINGEN

UITVOERINGEN

TECHNOLOGIE ZONDER COMPROMIS
6 REDENEN OM VOOR JUKE KIEZEN