ONTDEK DE E-NV200 VAN

De Nissan e-NV200 VAN is de ideale elektrische bedrijfswagen voor ieder bedrijf, of u nu een heel wagenpark beheert of een eenmanszaak hebt. En wanneer u overstapt op 100% elektrisch, geniet u automatisch van lage operationele kosten, hoge efficiëntie en verrassende prestaties. Behalve dat de e-NV200 VAN geluidloos, emissieloos en trillingvrij zijn werk doet, biedt hij ook een laadruimte van maar liefst 4,2 m2 en een laadvermogen van 770 kg. De auto heeft een topsnelheid van 120 km/uur en een gecombineerde actieradius van 200 kilometer (WLTP). Binnen de bebouwde kom is zelfs een actieradius van ruim 300 kilometer (WLPT) te behalen!

Vermogen
109 PK

Acceleratie 0-100 KM/U
14 sec

Rijbereik (WLTP)
301 KM

Verbruik (WLTP)
259 W/KM

Snellaadtijd (80%)
40 Min.

Laadruimte
4.2 m3

Met een nieuwe e-NV200 VAN profiteert u van een lage bijtelling van maar 4%! En als ondernemer profiteert u tevens van verschillende fiscale voordelen

VERDIEN MEER, BESTEED MINDER
DE VOORDELEN VAN 100% ELEKTRISCH

Met de Nissan e-NV200 maakt u uw bedrijf duurzamer door zowel de operationele kosten van uw voertuig als uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. 100% elektrisch rijden betekent veel lagere gebruikskosten en minder bewegende onderdelen betekent een afname van de onderhoudskosten, wat neerkomt op meer geld voor uw bedrijf. Het maakt een groot verschil.

 

GA VERDER VOOR MINDER
NISSAN E-NV200 GEBRUIKSKOSTEN

De kosten van elektriciteit zijn veel lager dan die van benzine of diesel. En dankzij het 40kWh accuformaat van de Nissan e-NV200 gaat u verder dan ooit met één oplaadbeurt. Zo bespaart u iedere dag.Tel hierbij de stimuleringsmaatregelen van de overheid op, zoals de vrijstelling van wegenbelasting en congestieheffingen, en u begrijpt waarom dit de beste deal is.

 

BOOST UW RIT
ACCU-UPGRADE

Maak u klaar om uw bedrijf een heel stuk verder te brengen. Uitgerust met de nieuwe 40 kWh accu kan de 100% elektrische Nissan e-NV200 de hele stad doorrijden met maar één oplaadbeurt. Begin uw dag met een volledig opgeladen accu en laad maar in.

GA VERDER DAN OOIT TEVOREN
ONTDEK DE ACTIERADIUS

Met de Nissan e-NV200 en met dank aan de 40 kWh accu kunt u nu tot wel 301 km in de stad rijden met maar één oplaadbeurt. Dat is 60% verder dan met de vorige generatie accu’s. Combineer de B-Modus en de Eco-Modus om een optimaal resultaat te verkrijgen.

MAAK HET LEVEN MAKKELIJK
nissanConnect ev

NissanConnect legt navigatie aan uw vingertoppen. En dankzij het gebruiksvriendelijke en ergonomische TFT-kleurenscherm leidt de Nissan 100% elektrische e-NV200 u op een duidelijke en soepele manier naar uw bestemming.

UITVOERINGEN

UITVOERINGEN

DE 100% ELEKTRISCHE MPV
6 REDENEN OM VOOR e-NV200 VAN TE KIEZEN