ONTDEK DE E-NV200 EVALIA

Leef op een verstandigere en duurzamere manier met de e-NV200 EVALIA, de elektrische mpv die van de stad houdt. Ontdek alle besparingen en voordelen van een 100% elektrische minibus en verken het enorme nieuwe bereik en de oplaadopties die inbegrepen zijn bij de e-NV200 EVALIA accucapaciteit. Voeg daar het ruime veelzijdige ontwerp, de speciale kenmerken en de Nissan Intelligent Mobility aan toe en u begrijpt waarom de e-NV200 EVALIA de ideale 7-zits elektrische auto voor u en uw groeiende gezin is. De auto heeft een topsnelheid van 120 km/uur en een gecombineerde actieradius van 200 kilometer (WLTP). Binnen de bebouwde kom is zelfs een actieradius van ruim 300 kilometer (WLPT) te behalen!

Vermogen
109 PK

Acceleratie 0-100 KM/U
14 sec

Rijbereik (WLTP)
301 KM

Verbruik (WLTP)
259 W/KM

Snellaadtijd (80%)
40 Min.

Bagageruimte
2.000 L

Wilt u een nieuwe e-NV200 EVALIA zakelijk rijden? Dan profiteert u van een lage bijtelling van maar 4%! Bent u ondernemer? Dan kunt u tevens profiteren van verschillende fiscale voordelen

RUIMTELIJKHEID
7-ZITSVOORDEEL: COMPACT, BEHENDIG & TOT ALLES IN STAAT

Dankzij de nieuwe 40 kWh batterijcapaciteit is de 100% elektrische 5- of 7-persoonsauto e-NV200 EVALIA een uitkomst voor een groeiend gezin en de ideale keuze voor een duurzamere manier van leven.

SNELLAADMOGELIJKHEDEN
VANAF 40 MINUTEN

Opladen tot 80% in 40 tot 60 minuten. Snelladen is de snelste en makkelijkste manier om uw 100% elektrische e-NV200 EVALIA op te laden en langer op de weg te blijven. Stop gewoon even langs de snelweg en geniet van een welverdiende pauze, waarna u uw weg weer snel kan vervolgen.

boost uw rit met 40 kwh accu
Accu-upgrade

Maak u klaar om kilometers verder te komen. De Nissan e-NV200, uitgerust met de nieuwe 40 kWh accu, dekt het volledige stedelijke gebied na één keer opladen. Geef pit aan uw dag met een volledig opgeladen accu en laat uw passagiers maar instappen.

schakel naar b-modus
maximale actieradius

Activeer de B-Modus om de 40 kWh actieradius van uw Nissan e-NV200 te activeren Er wordt dan actief gebruikgemaakt van recuperatief remmen, waarmee de accu wordt opgeladen zonder vermogen in te leveren.

smart-connectiviteiten
nissanConnect ev

Met NissanConnect EV ligt navigatie aan uw vingertoppen. Dankzij het gebruiksvriendelijke en ergonomische TFT kleurenscherm begeleidt de 100% elektrische e-NV200 EVALIA u bovendien nauwkeurig en soepel naar uw bestemming.

UITVOERINGEN

UITVOERINGEN

DE 100% ELEKTRISCHE MPV
6 REDENEN OM VOOR e-NV200 EVALIA TE KIEZEN