Corona virus: ABD vestigingen blijven open

Zowel de werkplaats als de showroom van ABD Nissan zijn open en onze dienstverlening gaat gewoon door. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Zolang er geen verandering in de situatie komt, staan wij voor u klaar. Wel staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Let op: door de huidige situatie is er voorlopig GEEN koopavond.

ABD Nissan heeft de volgende maatregelen getroffen:

  • Wij vragen u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen en wordt er gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan vragen wij u vriendelijk om uw afspraak te verzetten. 
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. 
  • Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Veelgestelde vragen

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Ik wil graag een proerit maken, is dit veilig?

Alle auto’s worden voor professioneel gedesinfecteerd, een proefrit is dus veilig en gewoon mogelijk. 

Ik heb interesse in een nieuwe/andere auto, maar wil liever niet naar jullie toe. Is hier een oplossig voor?

Jazeker, wij  brengen de auto vrijblijvend bij u, ontsmetten dan de aanraakdelen, zoals stuur, pook, handgrepen, schakelaars etc. zodat u, zonder fysiek contact met één van onze verkopers kan proefrijden.

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.