OVER ABD

Op 19 juni 1975 al bijna 45 jaar geleden was het eindelijk zover en opende de nieuwe Datsun dealer in Drachten zijn deuren. Het nieuwe gebouw aan de Hemmen 1 in werd officieel geopend door de heer Hamer, de toenmalige directeur van Datsun Nederland. In 1986 verdween de merknaam Datsun en werd deze vervangen door Nissan.

Het bedrijf aan de Hemmen, waar ABD nog steeds gehuisvest is, kreeg een goede naam en won in de loop van de geschiedenis vele prijzen. De laatste prijzen waren wel erg belangrijk, zowel in 2016, 2017, 2018 als 2019 won ABD Nissan de Dealer of the Year troffee, de prijs voor beste Nissan dealer van Nederland.

Maar ook op technisch gebied maakte ABD het verschil! Enkele van onze monteurs werden zelfs door de importeur ingezet voor storingen waar andere dealers niet uit konden komen. Reden genoeg om trots te zijn, toch?

In 2000 kwam de vestiging Heerenveen erbij en ook hier werden de ingrediënten van ABD Nissan Drachten gebruikt. Nissan Heerenveen is uniek te noemen als het gaat om de kwaliteitscijfers, geen dealer in Nederland heeft betere klantbeoordelingen.

Het geheim van ABD zit in de mensen. Veel betrokken medewerkers doen elke dag ontzettend hun best voor de klant en dat resulteert in tevreden klanten én collega’s, want wat is nou leuker als je klanten ook ambassadeur voor jouw bedrijf zijn? Feit is dan ook dat vele medewerkers van ABD al jaren werkzaam zijn bij de Friese Nissan dealer. Want laten we eerlijk zijn, het is toch wel comfortabel om elke keer dezelfde vertrouwde gezichten te zien?