Corona virus: U blijft welkom bij ABD Nissan

In de afgelopen periode heeft u via de media al vele berichten ontvangen rondom het Corona virus. Bij ABD Nissan staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en daarom doen wij er alles aan u veilig en verantwoord te begeleiden. 

ABD checkmark
Al onze werkplaatsen zijn geopend
ABD checkmark
Plan online uw showroombezoek
ABD checkmark
Proefrit aan huis
ABD Nissan - Onderhoud

Onze werkplaatsen blijven geopend

Ook in deze tijd bent u van harte welkom in onze werkplaats. Uiteraard doen wij er alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus en volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

 plan werkplaatsbezoek

ABD Nissan Contact

Plan een afspraak in de showroom

Onze showrooms zijn vanaf woensdag 3 maart weer geopend en u bent op afspraak weer van harte welkom. Plan nu eenvoudig online uw showroomafspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen!  Liever een afspraak bij u thuis? Geen probleem, wij komen op het door u gewenste moment bij u aan huis voor een proefrit. 

Plan showroombezoek

Onze medewerkers zijn extra bewust van de hygiëne binnen en buiten uw auto. Na élk contact desinfecteren wij uw auto, zowel van binnen als van buiten.

Ook wordt er, zoals altijd, gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen.

Wilt u er zeker van zijn dat u alleen of samen met uw partner in onze showroom aanwezig bent? Plan dan nu een geheel vrijblijvend uw showroombezoek in één van onze vestigingen.

Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. 

Wij komen ook gewoon naar u toe! Zo hoeft u de eigen straat niet eens uit voor het maken van een proefrit!

Bij een proefrit op locatie kiest u zelf de datum, het tijdstip en de locatie. Wij leveren de auto vervolgens bij u af.

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Ik heb een werkplaatsafspraak staan, gaat deze door?

Ja, de werkplaatsafspraak kan op de geplande datum doorgaan. Uiteraard hanteren we in onze werkplaatsen de strenge richtlijnen vanuit Rijksoverheid en RIVM.

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Ik heb interesse in een auto. Hoe nu verder?

Wij bieden u een passende oplossing: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. Neem contact op met de contactgegevens zoals deze vermeld staan bij de auto waar u interesse in heeft en geef aan dat u de auto wilt reserveren. Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Wij kunnen uw showroombezoek nu online laten plaatsvinden. En ook uw (geplande) proefrit kunnen we op het door u gewenste tijdstip en datum plannen met een proefrit aan huis. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht.

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

KLIK HIER OM EEN WHATSAPP TE STUREN

ABD Nissan - shop - at - home

Wij helpen u ook volledig online

Met Buy@Home bestelt u eenvoudig uw nieuwe Nissan volledig online. Zo hoeft u uw huis niet meer uit en wordt alles online voor u op een betrouwbare manier geregeld tot en met de levering aan huis. Toch liever eerst een proefrit maken? Neem dan contact met ons op.

Contact

U kunt ons op vele manieren bereiken. Klik op één van onderstaande buttons om direct contact op te nemen. Of scroll naar beneden voor een overzicht van de contactgegevens per vestiging. 

Contactgegevens per vestiging

  

Image
locatie drachten

ABD Nissan Drachten

Omloop 56 9201 CC Drachten
Image
ABD Nissan Heerenveen V2

ABD Nissan Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
Pand ABD Nissan Stadskanaal

ABD Nissan Stadskanaal

Koperslager 1 9502 DA Stadskanaal