Nissan Primastar voorraadactie

Schaarste in de wereldwijde industrie levert productieproblemen op bij alle autoleveranciers. Mede hierdoor stijgen de prijzen van nieuwe bedrijfswagens en nemen levertijden toe. Wacht daarom niet langer en kies nu voor de nieuwe Nissan Primastar. Direct uit voorraad leverbaar. 

Bekijk onze voorraad Vraag een offerte aan

5 jaar / 160.000 km fabrieksgarantie
2.500kg trekvermogen
110 tot 170 pk

Ontdek de Nissan Primastar

De Nissan Primastar is de bestelwagen met gigantisch potentieel. Hij kan tot wel 8,6 m³ aan vracht vervoeren en heeft een laadvermogen van 1.280 kg. U kunt het tussenschot omhoog klappen om extra lange voorwerpen te vervoeren – tot 3,75 m in de kortere Primastar of tot 4,15 m in de langere Primastar. Met een vermogen van 110 tot 170 pk levert de nieuwe Nissan PRIMASTAR zelfverzekerde prestaties.

ABD Nissan - Primastar voorraadactie - black edition

Uniek en slechts tijdelijk beschikbaar

Uniek bij ABD Nissan. De Nissan Primastar Black edition! Met zijn zwarte 18 inch lichtmetalen velgen, zwarte daklijsten, zwarte grill, mee gespoten bumpers en side bars is deze Nissan Primastar de aller dikste Primastar die u kunt kopen. Daarnaast is de Black edition standaard uitgerust met vloer en wandbekleding zodat u gelijk aan de slag kunt met uw werkzaamheden. De Black edition is exclusief te verkrijgen bij ABD Nissan en is ook als pakket leverbaar voor iedere Primastar. Rijden in een super dikke bedrijfswagen, direct uit voorraad leverbaar!

Bekijk voorraad

INTERESSE?

Nissan Primastar voorraadactie