Juke ABD Edition voorraadactie

Autoweek

Autoweek testte de Nissan Juke in triotest tegen de Suzuki S-cross en Opel Crossland: "De Nissan Juke combineert een herkenbaar voorkomen met een vrolijk interieur en fijne rijeigenschappen. Vaak hoort daar dan een offer bij op het gebied van ruimte of prijs, maar dat blijft uit. De Nissan heeft het allemaal en eindigt op de 1e plek."

Autovisie

"Prettig rijdende auto: je merkt direct vanaf de eerste meters dat de auto een stuk meer rijplezier biedt dan de concurrent."

Algemeen Dagblad

"Hele volksstammen vallen voor zijn eigenzinnige uiterlijk. Het onderstel is comfortabel en voor een paar snelle bochten deinst deze auto niet terug."

Juke abd edition

€4.000 korting én direct wegrijden

Een speciale editie, met een nog exclusiever design en nog luxere uitrusting dan de andere uitvoeringen: de nieuwe Nissan Juke ABD Edition. Wij hebben de nieuwe Nissan Juke ABD edition in verschillende kleuren direct uit voorraad leverbaar. En dat is bijzonder, want de Nissan Juke ABD Edition is slechts in een zeer beperkt aantal geproduceerd.... Wacht niet langer en kies nu voor de exclusieve Nissan Juke ABD Edition.  

Bekijk de actievoorraad

Greep uit onze actievoorraad

ABD Nissan - Check
Snel op weg: direct wegrijden
ABD Nissan - Check
Exclusieve uitvoering: gelimiteerd verkrijgbaar
ABD Nissan - Check
€ 4.000 korting

ONTDEK DE UNIEKE NISSAN JUKE ABD EDITION

Exclusieve details

Juke dashboard Kiiro
  • 19"lichtmetalen velgen,
  • achteruitrijcamera,
  • parkeersensoren voor- en achter,
  • Apple Carplay/Android Auto,
  • stoelverwarming,
  • navigatiesysteem,
  • voorruitverwarming en meer.

 

Contact ABD Nissan

HOE KUNNEN WE U VERDER HELPEN?

Wilt u een offerte of proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij helpen u verder.

 ↓

Juke ABD Edition voorraadactie