Klaar voor de zomer met de ABD nissan voorjaarsactie

Met de ABD Voorjaarsactie is uw Nissan klaar voor de zomer én profiteert u van veel voordeel. Bijvoorbeeld van de Aircocheck voor €19,99 of de aantrekkelijke 30% korting op zomerbanden. Bekijk onderstaand alle acties, plan eenvoudig online uw onderhoud en profiteer direct!

‏Al vanaf €19,99
Airco check

Een goedwerkende airco zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verhoogt ook uw veiligheid. Laat uw airco controleren op de uitstroomtemperatuur en op geurtjes (algen). Tijdens de voorjaarsactie voor slechts €19,99. Bent u Nissan+Cardhouder? Dan is de check gratis

Afspraak maken

vanaf €49 inclusief montage
Anti-allergie pollenfilters

De Anti-allergie pollenfilter is voor de meeste mensen de perfecte oplossing: het verwijdert efficiënt 96% van de allergenen en maakt zo een hooikoortsvrije autorit mogelijk. U heeft al een Anti-allergie pollenfilter voor €49,- inclusief montage.

Afspraak maken

Tot 30% korting
Zomerbanden

Zorg dat u elk seizoen met de juiste banden rijdt. Het profiel van een winterband is anders dan die van een zomerband. Houd de controle over uw voertuig met high-performance banden en laat tijdens de voorjaarsactie uw winterbanden vervangen voor zomerbanden. Nu tijdelijk bij ABD Nissan met 30% korting!

Afspraak maken

Nu voor €226,- 
Dakkoffer & voorjaaraccessoires

Lentekriebels en zin in een uitstap? Met deze dakkoffer bent u gerust dat alles mee op weg kan wat u nodig heeft! Tijdens de voorjaarsactie is de Range 90 dakkoffer verkrijgbaar voor slechts €226,- 

Afspraak maken