hET ABD NISSAN EXPERIENCE CENTER

Het is een feit: het eerste Experience Center van ABD Nissan is open. Het bijzondere aan dit Nissan Experience Center is de voorraad én de hypermoderne showroom. Zo staat er niet één type van elke Nissan, maar zijn bijna alle uitvoeringen en kleuren op voorraad. Een wandeling door de nieuwe showroom is een belevenis, de vele beeldschermen en de gezellige zithoeken maken het compleet. Aan keuze dus geen gebrek bij de beste Nissan Dealer van Nederland.

Mocht er toch een type, uitvoering of kleur niet voorradig zijn, dan kunt u in het ABD Nissan Design Lab uw eigen Nissan naar keuze digitaal samenstellen op een groot beeldscherm. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen aan de Omloop 56 te Drachten. Vanzelfsprekend zijn er tijdens de opening veel openingsaanbiedingen.

Kom langs
Nissan Drachten - Design LAB

Stel zelf uw nieuwe Nissan Samen

ABD Nissan design LAB

Het nieuwe ABD Nissan Experience center beschikt over een uniek Nissan Design Lab. In dit ‘laboratorium’ is het mogelijk om zelf een nieuwe Nissan samen te stellen, compleet naar uw wensen. Tevens zijn alle kleurmogelijkheden live te aanschouwen. U kunt het leder ruiken en de stof voelen.  

Op een groot scherm kunt u bijna live zien hoe u nieuwe Nissan eruit komt te zien. Nog niet direct toe aan een nieuwe auto? Geen probleem, het design lab is geheel vrijblijvend. Sla de auto op en u weet hoe uw samengestelde auto eruit komt te zien.

Persoonlijke advies

Kiest u voor een automaat? Of toch liever handgeschakeld? En welke motor uitvoering kiest u? Om nog maar niet te spreken over de uitgebreide keuze aan opties. Het kiezen van een nieuwe auto is vaak lastiger dan u denkt. 

Onze adviseurs zijn erkende Nissan adviseurs en zijn als geen ander in staat om uw wensen te vertalen naar een persoonlijk advies. 

U bent altijd van harte welkom. Geen afspraak ingepland? Geen probleem. In ons Experience Center kunt u altijd zonder afspraak binnenlopen. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Dan staat er op afgesproken tijdstip een erkende Nissan adviseur voor u klaar.  

Openingsaanbieding

Profiteer van extra korting van de fabrikant

8x MICRA N-Way 90 pk
Van € 21.850,- 
Nu € 17.950,- 

10x Qashqai Tekna 115 pk
Van € 34.250,- 
Nu € 27.450,- 

5x Navara N-guard
Van € 40.130,- 
Nu € 32.950,- 

7x NV-300
Gratis dubbel cabine
of € 2.500,- accessoires 

Binnenkijken

Welkom in het abd nissan experience center

ABD Nissan Drachten

Breng een bezoek aan het Experience Center

ABD Nissan Omloop 56 Drachten