Dealer of the yearABD IS DE BESTE NISSAN DEALER VAN NEDERLAND!

 

ABD is Nissan dealer of the year 2016. Dit is een prijs die wordt uitgereikt aan de dealer die de hoogste score haalt op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen.

 

Alle medewerkers van ABD Nissan zijn ontzettend trots en blij om, na beste Renault dealer, ook nog eens de beste Nissan dealer van Nederland te zijn. Natuurlijk gaat de eer ook naar de klanten van ABD. Mede dankzij hun enthousiaste en kritische manier van meedenken is het gelukt om deze prijs in de wacht te slepen.

 

Al eerder was bekend dat ABD Nissan tot de top 3 van beste dealers behoorde, wat al een prestatie op zich was. Er wordt door Nissan Nederland het hele jaar getoetst op kwaliteit, klantvriendelijkheid, productkennis en innovatie. Maar ook het marktaandeel en rendement speelde dit jaar een rol. De lat lag dus erg hoog dit jaar en daardoor is het behalen van de eerste prijs een echte beloning voor het harde werken. ABD Nissan heeft vestigingen in Drachten en Heerenveen en is al meer dan 40 jaar dealer van Nissan.Terug